![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Postanowilem sobie zrobic jakis komix, sry ze postacie sa troche zgapione z bunny killera, ale nie mialem pomyslu jak przedstawic ciala kroliczkom
![]() Na razie zamieszczam czesc pierwsza, jesli sie spodoba, od razu biore sie za nastepna, tylko prosze, nie bluzgajcie ;p ![]() Komentujcie, wyrazajcie opinie itd. Przede wszystkim czy sie podoba i robic dalsze odcinki ![]() EDIT: SORTRY JAKIES MALE WYSZLO, ZARA POPRAWIE, WSZYSTMAC SIE PLX Oki poprawilem Ostatnio edytowany przez Cor Tibiarz - 02-09-2005 o 22:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamlot De'Kapy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Faaajne, jak narazie fajnie się zapowiada, lubie takie szkice ^^. Rób dalej narazie 9/10.
Pozdro
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() chyba nie czaje tego komiksu. wydaje mi sie ze ma byc on smieszny a niestety nic smiesznego w nim nie ujrzalem
beton - zreszta jak reszta innych komiksow na forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2005
|
![]() Hmmm... Ciekawe. Patrzcie na te linki(spokojnie nie keylogger
![]() http://www.newgrounds.com/portal/view/212095 http://www.newgrounds.com/portal/view/220999 http://www.newgrounds.com/portal/view/238015 Czy te filmiki flashowe i jego "króliczek" nie są aż nazbyt podobne? @Down: Ups... mój błąd. Niedopatrzenie takie ![]() Ostatnio edytowany przez Zamaskowany - 02-09-2005 o 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Stan: Niegrający
|
![]() @UP
Cytuj:
CTRL+L w photoshopie, żeby lepszą czerń tego ołówka uzyskać. Narazie wstrzymuję się od oceny - zobaczymy co będzie dalej.
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() dla mnie to juz jest przesada - tyle komixow. darujcie sobie ludzie.. pociac sie idzie jak w ciagu ~2h powstaja 3 tematy o komixach - beznadziejny, moze byc i nie czytalem. Powinny zostac kartofle Shana i Limka
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @topic
Wiesz, co? Nie jest złe! Popracuj nad kreską i może wyjść coś ciekawego. Numer z rakietnicą mnie nie rozwalił - ale może być lepiej. Tylko popracuj nad kreską - nawet jeśli Agent Bunny nie wypali, to przydadzą ci się te ćwiczenia być może do innego projektu...
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
|
![]() A wedlog mnie bardzo ladne lubie takie szkice rob dalej jestem ciekawy co to za misja
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Oto i jest 2 czesc.
![]() Koment plx |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Fajny komiks. Te postacie są jak z bajek WB
![]()
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() Cor!! ty tez tu?? TY Mistrzu Fake'ow?? nie no... ja też troche komiksow robie... ale to tam takie na lekcji robione, na religi...
![]()
(\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj:
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() Niezłe
![]() Ten Donald... w alternatywnej wersji można tam Tuska wstawić ![]() Ale tego się spodziewałem. Że to będzie zdrAdlIwE(Zdradliwe) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Zenek Zlo'cznca
Profesja: Paladin
Gildia: brak
Świat: Secura
Poziom: 20
Skille: 59/45
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Super komiks! Rub kolejne części!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ładnie, podobają mi się twoje Komiks(z)y
![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() dla mnie beznadzieja.... nie widze tu nic smiesznego
![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Matko... Jak można zrobić JEDNO zdanie na jedenaście linijek?! O_o Nie mogę tego zrozumieć.
@topic Nic ciekawego... |
![]() |
![]() |