|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam pytanie, jezeli ktoś da link do keyloggera i modek / admin go zbanuje, to zbanuje go na IP czy tylko tak na nick? Bo wiecie, jeżeli to drufgie to wejdzie jakiś n00b z innym kontem i znowu poda jakiś link do niby "no keylogger". Tak więc moje pytanie brzmi: Co z nimi robicie?
![]() |
#2 |
Nieobecny.
|
![]() To co uznamy za stosowne :>
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() TZN. Chodzi mi czy nie macie dla nich serca i już kosą po szyi , czy jeżeli oni będą was błagać: "Plx nie panujcie mnei11!1231!one" to zmiłujecie się?
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Formost Empire. Kraina mlekiem, miodem i krwią płynąca...
Stan: Niegrający
|
![]() Jeśli będą błagać w stylu "Plx nie panujcie mnei11!1231!one" to o ile znam modków to są traktowani specjalnie = drastycznie
![]() ![]()
#5 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Tak jak poweidzial Scor, to co uznamy za stosowne.
Nie mozemy powiedziec jak dokladnie dzialamy, bo taka osoba moglaby to przeczytac i nauczyc sie jakos radzic z nami lepiej niz wczesniej. ![]() |
![]() |