![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Przy Kompie
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Por
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 11
Skille: 18/20
Poziom mag.: 27
|
![]() YOOO zamiezczam tu filmik z hero huntu mojego kumpla z Furorki
![]() Zobaczcie sami: http://rapidshare.de/files/5235546/m...shero.rec.html Prosze o wyrozumiałosc to był jego pierwszy Hero hunt ![]() Coment plx ![]()
<<>>Tibio kochana dla Ciebie wstaje o 5 z rana. Noc tez nieprzespana, ale dalej trenuje, postac buduje i uwazam by nie dostac bana. I chodz granie w ciebie nic mi niedaje ja uparcie nieprzestaje.<<>> Tibia Rulezzz Obecnie : Harmonia ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2005
Świat: Inferna
|
![]() Oh thx dude! akurat szukalem hero huntu, po za niedlugo sie wybieram
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mauzes
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 21
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Strasznie było widać że to jego pierwszy hunt na hero nie wiem czego ty sie bałeś
![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hmmm bałem się spawnu bo jak hero się przeżuci to nie będzie gdzie uciekać bo dalej są różne shity (priestess, monki itd.) a mam tylko 340 hp więc o deada nie trudno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() Heheh
dobry filmik sam mało w tym miejscu nie padłem jak sie hero przeżucił wtedy 27 lvl miałem |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Świat: Kiedyś refugia
Poziom mag.: 6
|
![]() You have requested the file marcgoeshero.rec (2800730 Bytes). This file has been downloaded 187 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account! Your IP-address 80.51.237.222 is already downloading a file. You have to wait until it is finished. Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own PREMIUM-Account now. Instant access! If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-Account solves this problem. Arrgh abym sobie obejzał.. bo sam gram na refugi Elder drut 28 lvl mlv 40 |
![]() |
![]() |