|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Sluchajcie tej histori :
Gadam z kolesiem w sprawie kupna pacc.Wczesniej dal moim 2 kolegom darmowe pacce. Gadam z nim. Wyslalem mu BOh ,potem uaktywnil mi pacc na 6 miesiecy , a potem tak jak sie umawialismy wyslalem mu jeszcze Bright Sworda.Koles wszystko zatwierdzil - ja mialem pacc , on BOH+Bs . Gralem na paccu 2 dni . Wszystko ladnie - az wracam ze szkoly a tu pisze mi ACCOUNT BANISHED Wchodze na tibia.com i patrze na moja postac Pisze - permanently because of invalid payment Powiedzcie mi - co to znaczy?? ( permanently because of invalid payment ) Czy to jest ban na zawsze?? (dostaje sie takiego bana jak sie odwola pacc ) Czy moze ten ban kiedys zniknie..... Prosze o odpowiedz ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Bogatynia
Imię: Magiczna Kinia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 120
Skille: nvm
Poziom mag.: 70
|
![]() Ehh sorki
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Fredi - 09-09-2005 o 18:07. |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Taa, ban zniknie... Jak zakupisz nowego pacca.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Tutaj
Stan: Niegrający
Imię: Marros
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
Radeczek |
Ta wiadomość została usunięta przez Raul.
Powód: Taa, wiemy, że nie jesteś jeszcze psychicznie przygotowany na wypowiadanie się na forum.
|
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Moze w koncu nauczysz sie ze nie kupuje sie pacca za itemy/kase/chary w tibii.