|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy chcesz aby na forum ukazywały się filmy z PK? | |||
Tak. Mi nie przeszkadzają. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 71.79% |
Nie. Denerwują mnie, a na dodatek w każdym jest (prawie) to samo. |
2 | 5.13% |
Myślę, że Tak ale wolałbym\wolałabym aby były umieszczane w 1 temacie. |
9 | 23.08% |
Głosujących: 39. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na emeryturze
Imię: ***
Profesja: Paladin
Gildia: Friitanzplax
Świat: Pandoria
Poziom: 20
Skille: 54/40
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Żygać mi się chce... Bardzo mnie irytuje fakt, że ciągle powstają nowe tematy: "PK na Lunara", "PK 28lvl knight"...
Gdy klikam na nowe posty praktycznie co 2 to film przedstawiający PK. ![]() -Filmy z PK są monotonne i nudne... -Jest tego od cholery... -Ludzie chwalą się, że zabijają, a ja - też zabijam i co z tego? Myślę, że zabijanie w Tibi, po to żeby zamieścić taki film na forum jest złe. OK - jak musicie zamieszczać takie tematy zgoda, ale moglibyście to robić w 1 temacie a nie w 100!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() po 1: nie podoba sie to wypad
po 2: tobie sie nie podobaja filmy z pkowania, a innym np. filmy z demon huntow, wiec wszystko mialoby byc posegregowane?? wg mnie to byloby strasznie glupie rozwiazanie.. ja akurat lubie filmy z pkowania i nie chcialbym zeby tak bylo jak napisales @down racja.. juz nawet nie pamietam jak to fajnie sie gralo w tibie 1.5 roku temu (wtedy zaczynalem), takie ciekawe bylo pznawanie kazdego kawalka swiata, padanie przez pk i zlurowane potwory. ehh te czasu bezpowrotnie minely;/
kichakichakicha Ostatnio edytowany przez Karrith - 09-09-2005 o 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() no i po co taki setny bezsensowny topic ? Nie podoba ci się ? Podaj do sondu osoby co pkują dla jaj by dać sobie na forum... jezu tragedia, a ja dla jaj sobie hakuje ludzi (serrio), najwięcej się nabiera na Guildie... i co ? JEst to złe ? TAK ! To akurat jest złe... ale pking jest dozwolony !!!!!!!!
A tobie by się chciało grzebać spośród 4mln filmów w 1 topicu by znaleźć jakiś co ci się możę spodoba ?? WĄTPIE. Albo inaczej, ludzie dają w nowych topicach bo chcą dostać commenty od innych...a w takim mass flood gówno by dostali...tutaj co druga osoba czyta wszystkie posty (znaczy się zdarzają się wyjątki w społeczeństwie co nawet nie wie oco chodzi w topicu.... i komentują pierwszy post mimo że dalej jest mnóstwo innych filmów...ale ten komentuje ten co był 50 stron wcześniej). UP: No właśnie, mnie się nie podobają z huntów bo to prawdziwe nudziarstwo... jezu jak mnie krew zalewa jak widze "Super mega duper zryty hyperowo demon hunt" itp... lepsze jest pking... a najlepsze specjalne wydarzenia... ale takich w tibii już wogule nie ma (czasem są..ale to nie to co kiedyś). Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 09-09-2005 o 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
|
![]() Pk is part of game. Ja bardzo lubie PK filmy. Jak nie lubisz ich ogladac to nie sciagaj. A co do tego ze w kazdym jest to samo... Jak 130 lvl+ PKuje(wiedzialem taki film) watpie zeby bylo to samo co w filmie jak 15 lvl PKuje -.- A co do tego ze sa monotonne i nudne... Jak ogladasz filmy jak idzie ekipa 5 osob i zabijaja jakiegos 7 lvl i sie smieja ze dal n00bowski loot to sie nie dziwie. Ale smierc jest wg mnie elementem gry gdzie najbardziej sie denerwujesz. Chyba ze ty sie uspokojasz jak giniesz to co innego
![]() btw. ja max zabilem 46 knight, mam filmik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Tutaj
Stan: Niegrający
Imię: Marros
Profesja: Knight
|
![]() Gdyby była opcja 'Jest mi to obojętne' zagłosowałbym na nią. Teraz tego nie robię.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To sąda dla tych, którzy mają zdanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Tutaj
Stan: Niegrający
Imię: Marros
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
Wniosek: Sonda nie spełnia wszystkich funkcji, których możnaby od niej oczekiwać.
Ostatnio edytowany przez maro38 - 09-09-2005 o 20:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Pk is a part of game. Nie podoba się to non-PvP wita, forum.Tibia.pl żegna -.-
Nie wiem czego się burzysz. Dobre Pkowanie to sztuka, mi się chce żygać ale tylko kiedy widze jak 50 master zabija 15 druidów -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Pk sa swietne, nigdy nie wiadomo czego sie spodziewac, co wylootuje taki nupek na 12 lvlu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie chodzi o to, że ja nie lubie PK. Nie lubie setek filmów na forum o PK. Moim zdaniem PK dodają dreszczyku emocji ale tylko na własnych przeżyciach bo w filmach jet tego za durzo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
|
![]() Hum... Co ci to przeszkadza, że ktoś wystawił filmik PK na forum, przecież nikt Cię nie zmusza do jego oglądania, niektórzy chcą się pochwalić co wypadło z Dead-a
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |