|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() Mam pytanko. Możecie dać mi adres strony na której założyliście to forum? Bo robie własną stronke, a co to za stronka bez fotum
![]()
(\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj:
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Na PW mogłeś napisać.
Pozatym, jest ( Chyba ) wiele takich stron. Wystarczy poszukać. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() znalazłem jedną, ale była strasznie lipna :/
(\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj:
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest wiele serwów tylko trzeba szukac a z tego co pamiętam był juz taki temat.
@To użył funkcji szukaj ![]() 2down mu chodziło o serw na forum a nie o skórke ![]()
Pijesz?- Nie pisz!! Ostatnio edytowany przez Iron - 11-09-2005 o 20:37. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wiem... zwykle siedze na fake i na grafice
![]()
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mój kumpel trzyma forum na boo.pl
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Forum i strona siedzi afair na serwerach fpp.pl(moze juz ma wlasne
![]() ![]()
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Pragne tylko dodac, ze layout nie jest standardowym layoutem tylko robil go jeden z uzytkownikow... A forum ejst juz po kilku przerobkach MatKusa ;- )
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Wszystkie skrypty pod forum moza sciagnac, oczywiscie te ktore sa platne, a sciagniesz je za darmo wtedy jest to nielegalne ittp.
skrypty do form: IPB (Invision Power Board)- platne vBulletin-platne phpbb-darmowe phpbb by przemo-darmowe To sa te najciekawsze, ale skryptow jest wiecej. Teraz jest sporo tanich i dobrych serwerów. Aby postawic server musi on obslugiwac mysql+php. To by było na tyle, co do serverow boo.pl, sa tanie ale wolne, ale to i tak lepsze od lycos ktory ma duzzzzzo reklam. Ostatecznie mozesz postawic serva na swoim wlasnym kompie. @down Nie ma chyba nic gorszego od fora.pl, nie mozesz modyfikowac plików, jedynie maasz dostep do panelu admina na forum i nic wiecej, dni i dno.
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć. Ostatnio edytowany przez Cafe - 11-09-2005 o 21:01. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Polecam phpBB, z tego można cuda zrobić jak się znajdzie dobre modyfikacje.
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ej mam pytanie, bo jak się rejestruje na tym phpBB to mi nie zalicza kodu (czytaj: czy w kodzie liczą się duże litery spacje itp.?)
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() @up
www.phpbb2.pl <= wejdz tutaj sciagnij, wrzuc na serva zainstaluj. @down i masa reklam ktore tak w****iaja ze sie odechciewa. lepiej sobie wykupic konto za sms w boo.pl
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć. Ostatnio edytowany przez Cafe - 11-09-2005 o 21:32. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() co do ftp na ktorym ma wisiec stronka to tak naprawde jedynym wartym uwagi yest lycos
ale uwaga-minimum 50 odwiedzin w ciagu miesiaca www.tripod.lycos.co.uk
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Lokacja: Właszcz
![]() |
![]() Z darmowych najlepsze chyba phpbb modified by Przemo, a server to podobno www.pnth.net dobry.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Nieobecny.
|
![]() To forum to vBulletin v3.0.5 jeśli dobrze pamiętam. Płatne. Hostuje nas serwis fpp.pl (dzięki). Za darmo.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Sam system forum to jak juz wspomnieli poprzednicy vBulletin 3.0.6.
Jest to system platny, oficjalna strona to www.vbulletin.com Jesli chodzi ci o hosting to jest pelno stron, ktore oferuja darmowy hosting, a jest tez wiele, ktore za naprawde niska oplata moga cie zahostowac. W dziale poradniki jest jakis spis tego nawet. A jak nie to zostaje google. |
![]() |