|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 27
Poziom mag.: 27
|
![]() Chciałbym zwrócić uwagę na niekulturalne zachowanie $orcerera (moderator).
Cytuję fragmenty jego powodów kasacji tematów: "Rusz tyłek i poszukaj leniu śmierdzący.", "Kiepskie te kody. Moja stara ma lepsze." Uważam , że nie jest to dobry przykład dla użytkowników.W regulaminie jest zabronione używanie wulgaryzmów i obrażania innych użytkowników.Moderatorzy zaraz dają upomnienia za wulgaryzmy a tu proszę jaki nam daje przykład sam moderator.Powód napisany przez Gimlego syna Gloina: "Baran z ciebie" Komentarz taki jak do $orcerera. Jeszcze jeden powód napisany przez $orcerera: "Może tak, a może nie. Ale co to zmienia?" Nawet jeśli problem z działem download jest opisany gdzie indziej to moderator powinien dać link do niego albo chociaż nakłonić użytkownika do skorzystania z opcji szukaj.Czy nie uważacie, że takie zachowanie nie przystoi moderatorowi? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Zapewniam Cię, że głupota niektórych użytkowników zasługuje na o wiele gorsze komentarze.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Mi sie tam podoba jak modki i adminy kasuja IDIOTYCZNE POSTY IDIOTOTYCZNYCH UZYTKOWNIKOW, a w szczegolnosci podobaja mi sie"powody". A jak Tobie nie pasuje to nikt cie na tym forum siłą nie trzyma
#4 |
Master Alucard
|
![]() Szczerze mowiac raportujac niektore tematy wydaje mi sie, ze modki i tak w duzym stopniu sie hamują. Szczegolnie jak sie czyta poraz XXX (trzy liczbowa cyfra) temat o tym samym problemie.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() Mysle ze te powody sa bardziej smieszne jak wulgarne przynajmiej dlamnie a jakbys czytal caly dzien forum i widzial posty niekturych i dostawal pelno wiadomosci na PW to jusz byś miał dosyć
|
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 27
Poziom mag.: 27
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Tibio-gracz - 12-09-2005 o 23:18. |
||
![]() |
![]() |
#7 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Tez mnie to na poczatku denerwowalo, ze modki biora forum za bardzo na luzie i czasem troche przesadzaja piszac takie wlasnie powody kasacji, jednak po czasie zrozumialem ich i teraz wiem jak to jest
![]() ![]() |
![]() |