|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Oto screeny wykonania of questa za czasów gdy miałem 43 lvl
![]() ![]() ![]() Tutaj Trwają Przygotowania do Questa ![]() ![]() Ponieważ gdzieś mi sie programik do screenowania zapodział...uruchomiłem go ponownie dopiero na of ![]() ![]() Tutaj wreszcie trafiło się coś mocniejszego ( wreszcie bo wczesniej bylo pełno gówna typu zerki....nie oplacalo mi is eklikac print screena ![]() ![]() Tutaj zadowoleni. Nasz główny elite bez problemu załatwił wszystko na dole ![]() ![]() ![]() ![]() Po przekroczeniu magicznej bramki lvl (którą wyprzedzałem o 3lvl up ![]() ![]() ![]() I drugiego... ![]() Niestety zerki miały obstawe....przyszła nas huntować reszta orc guild...której ruwnierz skopaliśmy tyły... ![]() ![]() I kopaliśmy... ![]() NO A TUTAJ NOWOŚĆ!!!!!!!!! Kopaliśmy.... ![]() Ech...mało oryginalny ten quest ![]() ![]() ![]() Zostało nam tylko tych 2 zardzewiałych panów^^ ![]() Którzy nieźle się trzymali... ![]() Na tyle nieźle że już ktoś znudzony posłał ognistą kulke... ![]() ![]() Tutaj już po wszystkim podchodze po odbiur nagrody... ![]() Tu ktoś sobie powiedział chyba "hi"...i wykańczało sie pokoleji ![]() ![]() Jeden..po drugim.. ![]() ![]() Aż wyszliśmy wszysy cało ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez DR.UTi - 14-09-2005 o 21:32. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() ciekawe ssy, spodziewalem sie ze of jest owiele trudniejszy... troche sie rozczarowalem ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Cóż... nie jest on taki łatwy jak się wydaje. Dla rycerza z exori, który bez ryzyka utraty życia rozwaliłby pierwszy ruch oporu, minimalny level to ok 75-80. Na oko 4-5 exori. Dalej może jest łatwiej, bo można uciec do wąskiego na 3 kratki korytarza. Anyway, screeny ładne, gratuluje wykonania =)
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Odświeżam temat bo jak dałem kiedyś w nocy to mało komentów
![]() |
![]() |