![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Pisze tego posta aby zaznajomić was z wspaniałym narzędziem jakim jest RPG Maker. Ile razy jakieś rozwiązania z rpg nie podobały się wam i mówiliście sobie: Gdybym ja to zrobił było by to o wiele lepsze... Teraz już możesz! http://www.rpgmaker.pwii.pl - jeden z najlepszych serwisów poświęconych RPG makerowi. Do RPG makera istnieją setki skryptów, modeli potworów, modeli bohaterów itp. itd. dzięki czemu zrobicie rpga swoich marzeń! Czy ma to być mroczny rpg z kryminalna i krwawą fabułą czy może opowieść o mitycznych herosach zmagających się z groźnymi bestiami?? RPG maker daje nieograniczone możliwości w kreowaniu bohaterów, tworzeniu groźnych potworów, questów, ciekawych skryptów jak np gra w marynarza
![]() Ostatnio edytowany przez Harven - 20-09-2005 o 20:49. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Fajny program, szkoda tylko, że skiny tylko fantasy... znaczy znaleźliśmy z kumplami takie nowoczesne, ale nigdzie nie wiadomo gdzie je dodać xD.
Co racja, to racja ten program daje fabularnie nieograniczone możliwości (no grafiki nic nie zmieni) xD. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
Imię: ****** ******
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 65
Skille: 89/86
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Czy jak stworze gre to bedzie online ? ^^
Ostatnio edytowany przez Deneos - 20-09-2005 o 21:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Katowice
|
![]() Nie jestem pewny ale taki temat juz chyba byl. A nawet jesli nie to i tak wiekszosc zna RPG MAKER ja w tym robilem juz pare lat...
A i jeszcze jedno TWIERDZA RPG MAKERa nie jest najleprza strona o tym, owszem sa tam materialy i to duzo ale tamtejsi admini nic nie pisza w newsach oprocz tego co dodali z materialow... Nie ma tam nic np o RPG MAKER 3D itd.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Tam gdzie światło nie dociera
Stan: Początkujący
Imię: Magnum Alastor
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 17
Skille: 44/43
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Bardzo lubie ten progs i nawet już zrobiłem kawałek swojej własnej gry! Bardzo go polecam
"noobs" I am Noob you are Noob We are Noobs They are Noobs All the people are Noobs And This fact is cool xP ![]() Ostatnio edytowany przez Elevo - 20-09-2005 o 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
Lokacja: somewhere
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Bawiłem sie nim kiedyś ale mi sie znudziło.
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Tego linka napisałem bo akurat byłem na tej stronce. Ziven jakbyś był tak miły i podał mi linka do jakiejś stronki lepszej co? U mnie narazie powstaje giera pod tytułem "Wielka przygoda,, ale niemam do niej jeszcze fabuły
![]() ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Harven - 21-09-2005 o 17:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Katowice
|
![]() No ja se zagladam na forum: www.oaza.rut.pl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() www.rpgmaker.pwii.pl nie jest wcale dobrą stroną o rpgmakerze
![]() ![]() ![]() O RPGMakerze 3d nic nie ma gdyż nikt nie robi na tym progsie gdyż jest on tylko w języku japońskim/francuskim o ile się orientuje. Jeśli ktoś ma link do RPGMakera 3d (obojętnie jaki język) to poprosiłbym o linka ![]()
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Sam uzywam Rpg maker XP i mieszam w kodzie Ruby. Że tak powiem: "wyższy szczebel".
![]() Poza tym to BARDZO, ale to BARDZO polecam forum www.dubealex.com - Wszystko o Rpg Maker XP. |
![]() |
![]() |