Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-04-2004, 18:39   #1
Nohinute
Użytkownik Forum

Nohinute's Avatar

Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Gliwice

Nohinute ma numer GG #2961657
Domyślny Glupia sprawa....

Dzisiaj siedzialem na Vedze, zlurowalem se 2 polarne wolfy i czekalem na qmpla z ktorym mialem trenowac...
Mam red skulla bo zrookowalem thiefa ktory ukradl mi 10K, ale na co dzien nie zabijam, bardzo rzadko...
Mam 25 lvl 100 bolt i kusze w bp, podchodzi 22lvl sorc i 20 druid. Zaczeli mnie bic z GFB i explosions. Kiedy zmarnowalem se 3 UHy runiczne, a nie mialem UH w runach zaczolem uciekac jednak mnie zabili.
Na te 3 moje UHy temu sorcowi zeszlo mnostwo UH runicznych. Sami oni robili mi hity z EXPLOZJI! i uwaga sluchajcie... (15-30) , smiech w oczach ale BRazuci mnie dopadly przyznam bo UH nie mialem. Msg puscilem do qmpla knighta 50+ lvl. Druida ubilismy mimo ze stawial ogromny opor. Mial chyba 5 BP UHow. Kiedy juz go ubilisym sorc sie wylogowal. Teraz dalem im propozycje
Obaj musze zabolic po 5K albo czeka icch powrot do rooka. Co jeszcze moge zrobic? Co o tym myslicie?
enjoy !!! ozdro:
Nohinute jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-04-2004, 19:06   #2
Dejvo
Guest

Domyślny

Właśnie głupia sprawa... uważam za bardziej złe zahowanie twoje niż ich... widząc red skulla każdy go powinien tępić zabijać! Nie zdawali sobie chłopaki sprawe, że nie jesteś PK - red to red ... uwiesz mi, nienawidze red skulli a to, że poskarżyłeś się koledze to hm... no niby dobrze zabili cie... ale miałeś red skulla... takich się nie akceptuje ... a co możesz zrobić? przeproś ich... oni zrobili dobrze - ty źle... i zostaw gości w spokoju którzy chcą pozbawić życia jeszcze jednego wstretnergo PK...

P.S. mieszkamy 7km obok siebie
  Odpowiedz z Cytatem
stary 03-04-2004, 19:20   #3
Nohinute
Użytkownik Forum

Nohinute's Avatar

Domyślny ....

Ja tych ludzi nie rozumiem...
To że ktoś ma czerwoną czachę nie oznacza że jest MASS PK!!!. Znam wiele więcej high lvlow ktorzy potwierdzaja to. Mam kolesi przeprosic... Hmmm...
Mam przeprosic gosci ktorzy obnizyli mi skille, zrobili downgroada i pozbawili zastepczego EQ (5K byl caly wart)... Niech sie ciesza ze zostawiam im szanse pogrania na tym acc, proponujac zaplate zlotem.
Moj blad tkwil w tym ze nie mialem UH a nie ze mam reda.
Kiedy szlem na przystan zeby poplynac neVege oni tam stali i sie spytali "hi" "why u have red skull"
odpowiedzialem że moge wam opowiedziec ale teraz mi sie spieszy.. jeden zagadal na privie no to opowiadam, za 5 min podchodza "srry but u are PK" "we not spik inglisz".. Jesli z angielskim nie za tęgo to juz nie moja sprawa, szczegolnie ze obaj BRazuca. Czy nie uwazacie ze BR zaludnia 70-80% kazdego serwera. Na codzien denerwuje gatkami "HI! BR??" i taki debil chodzi za toba a jak go walniesz to sie cala holota rzuca...
enjoy !!! ozdro:
stary 03-04-2004, 19:40   #4
Dejvo
Guest

Domyślny

Rozumiem cie stary...
ale postaw się w ich sytuacji? Mogą byc ukraińcami ... .żydami... ruskami ... nie wiem jeszcze kim ale nie baw sie w rasiste człowieku to gra - a gra ma swoje zasady - niedawno weszla now - tępić red skulli - zrobili to... masz racje mówiąc, że nie wszyscy red skulle to mass PK... zawzyczaj rookneli kogoś zabili nOObka... z resztą rób co chcesz... i jescze jedno: po co napisałeś ten temat skoro w następnym poście tłumaczysz sie i sam sobie na niego odpowiadasz?

Rooknij ich zrób co chcesz... aż w końcu kumpel dostanie red skulla (który pomagał w rookowaniu) .. razem dostaniecie bana i na tym się skończy... myślenie nie boli...

TAKIE JEST MOJE ZDANIE... zadałeś pytania co o tym myślicie... wiec napisałem co myśle... i wysłuchaj tego... a nie podważaj czegoś o co prosisz...

THE END głu[iego gadania
  Odpowiedz z Cytatem
stary 04-04-2004, 19:07   #5
Czkowron
Zbanowany

Czkowron's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Głuchołazy

Wyślij wiadomość przez ICQ do Czkowron Czkowron ma numer GG 5079155 Czkowron ma login Tlenu puchacz13@tlen.pl
Domyślny

Tak to już jest że przeważnie jak ludzie widzą jakiegos kolesia z czerowną czachą to albo zaczynają sobie myśleć że to PK i potem albo uciekają i boja sie wyjść z depo , albo zara zaczynaja cie nawalać.Niestety ...nic na to raczej nie poradzisz jak może jedynie poczekać cierwliwie (a komu sie chce ? ;]) aż red skul lzniknie , no albo jeszce wiać przed nimi lub stawac w samoobronie ;] (jeśli masz taka możliwość ;])
Czkowron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-04-2004, 08:55   #6
Nohinute
Użytkownik Forum

Nohinute's Avatar

Domyślny ...

Jak na razie nie bede gral palkiem. Wypalam runy rune makerem i trenuje nim z ryckiem wszystko afk. Po co to skoro wezme se kupie nowy stuff i zas jakis koles bedzie sie rzucal. Niedawno pallek na 14 lvl rzucil sie na mnie z lukiem robil hity5-10.Zaczolem oddawac rzucil sie w rozpaczliwa ucieczke po kilku sekundach ... gdybym go zabil zas musialbym czekac od nowa na czas mijania Reda. Kazdemu doradzam nie grac na red skullu bo to tylko downgroad i spadek skilli :|.
BTW. Nie jestem rasista, tylko czuje wstret do brazylijczykow. Jak na razie w tibi spotkalem mase brazylijczykow od 90% otrzymuje tekst "sdf gas esf???"
Jak gra na miedzynarodowym serwie to niech rozmawia miedzynarodowym jezykiem. Pozatym sa dosc natretni, czesto potrafia mnie zirytowac. Jak do tej pory znam 1 normalnego gracza z Brazyli z ktorym trenuje... 1go na cala mase.. Pytam tylko czy nie zgadzacie sie z moją opinia?
enjoy !!! ozdro:
stary 05-04-2004, 09:10   #7
Gremlin
Buuuuu

Gremlin's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Edron

Stan: Niegrający
Imię: Sir Grali
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Domyślny

1. Masz red skull = jestes mass PK jak by na to nie patrzyc.
Powodow ku temu wiele, miedzy innymi rokowanie kogos bo sie bylo silniejszym/mialo sie lepszych kolegow jest rodzajem mass PK.

2. Oni zabili ciebie, ty jednego z nich i jeszcze chcesz od nich kasy, w tej chwili jestes nie tylko mass PK ale i power abuser.

3. Mnie tez Br denerwuja
stary 09-04-2004, 12:21   #8
Ozzie
Użytkownik Forum

Ozzie's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam

Ozzie ma numer GG ask me ;>
Domyślny

Ja wlasnie bym zrobil tak samo jak Nohinute. Ale bardzo duzo ludzi ma red skulla nie dlatego ze sa pk, ale dlatego ze zabijaja pk do rooka albo thiefow.
stary 09-04-2004, 17:12   #9
Bofedojo
Użytkownik Forum

Bofedojo's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk

Stan: Niegrający
Bofedojo ma numer GG 1439666
Domyślny

Nie wszyscy red skull zasluguja na smierc na twoim miejscu zrobil bym to samo, chyba ze chcesz dostac bana to za*** ich. Wogole glupio zrobiles ze na red skullu grales (chyba ze jestes ryzykantem). Co do tego zeby ich jeszcze przeprosic to sie nie zgadzam. Jak tu niebyc rasista jak prawie zaden BRa nie wie co sie do niego mowi, ostatnio spotkalem takiego co nie wiedzial co to znaczy "no". Powinno sie zrobic nowy swiat, w ktorym by byli sami BRa, by obie strony byly zadowolone.

re down: To pewnie nie chcial wiedziec co to znaczy .

Cya in another life brothers

Bofedojo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2004, 06:55   #10
Ozzie
Użytkownik Forum

Ozzie's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam

Ozzie ma numer GG ask me ;>
Domyślny

Offtopic

Bofedojo... to jest nie mozliwe poniewaz mam kolege ktory jest z Brazylii... i w ich jezyku "no" to rowniez oznacza "nie"
stary 21-04-2004, 18:56   #11
Bobercjusz
Użytkownik Forum

Bobercjusz's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań

Bobercjusz ma numer GG 4940122
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Lapor
MAM DRUIDA NA LUNARZE

Lapor

10 mag.lvl

11 lvl

Bardzo nas to cieszy, ale... O CO CHODZI???? :|

Co do tematu to teraz jest dobry system że jak się przekroczy limit 2 czerwonych czaszek, to dostaje się bana na 15 dni. Jest to dobre bo PK 2 razy się zastanowi zanim kogos zabije bez powodu (jak to PK ).
stary 23-04-2004, 15:43   #12
Tiligus
Użytkownik Forum

Tiligus's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2004

Domyślny Br

Tak masz racje tu naprawde nie ma rasizmu ale w moich oczach Br wyrobili sobie opinie debili. (zlookac sygnatury). Najpierw chlop zabije, ukradnie oszuka albo cos jeszcze potem nie masz jak z nim Sobie wytlumaczyc sprawy. Zaczniesz bic , to zaraz Ci wypadnie jego H lvl najczesciej jakas rodzina brazucow i giniesz. Wkurzają mnie i to prawda że zaludniają serwery co chwile "Hi br? albo "OI". Miałem z nimi problemiki i dalej mam...

Co do red skully... Duzo h lvli z mojego świata ma red skull (czyt. Hoot yea,megadave.itp) i oni na 100 % nie sa mass pkerami. nienawidze wszystkich czaszek dzieki czaszkom nooby i zlodzieje czuja sie bezkarni! Ile razy było Ci szkoda tracić czeszke na nisko lvlca? dużo.
Co do twojej sytuacji że Cię zaatakowali To tylko dlatego że liczyli na dobry loot z Ciebie a nie to ze jestes PK. Bierz od nich kase i sie nie wachaj. Gdybyśbył większym lvlem to by Cie nie ruszyli albo jakby jeden z nich sam był

White skull = dead
Red skull = dead
skulle to tylko latwy pretekst do zabicia kogos!
stary 24-04-2004, 21:15   #13
Shebie-pall
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 04 2004

Shebie-pall ma numer GG 4610514
Domyślny

Masz racje Tiligus (zreszta jestesmy rl friends ale nie w tym rzecz) czy nigdy nie miales ochoty ubic jakiegos Brazuca? Mowi do ciebie "HI" a pozniej "BR?" albo jak wchodzi ci na expowisko i ci blokuje spawna mowiac tylko "OI"!
Gdybyscie wiedzieli co Tili przezywal, Teray (nie wiecie pewnie kto to ) stracil od cholery lvla walczac z tymi skurczybykami! Tiligus tez troche potracil ale on nie martwi sie tym . Wedlug mnie trzeba tepic Brazucow, oni grajac w ta gre powinni umiec sie porozumiec po ang, oni umieja powiedziec kilka slow. Pelny zasob podam:

"Hi" "BR?" "BUY ..." "SELL ..." "OI" "BYE"

(Ja tyle widzialem zeby po ang mowili ale jak ktos widzial wiecej niech poda )
Shebie-pall jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania