|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2004
![]() |
![]() Chiałbym sie dowiedzieć czy na Edron w podziemiach czy cos na terenie miasta lub troche za nim moge znalesc trolle itp. Tak jak np jest w Ab? pytam sie dlatego bo mam pacc i chcialbym expowac moiom niskolvl nowo zaloznona postacia
![]() P.S nie chodzi mi o potwory typu behamoth , hero czy demon mam na mysli potworki dla lvl 8-12 ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Na pewno znajdziesz tam orcy.Ktore sa dobrym exp dla 8-12 lvl.
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak mniej wiecej:
wychodzisz z depo idziesz na poludnie jakies 15-20 kratek schodzisz drabinką w dół potem takie kratki jak na rooku na raty są, albo jak w ab kolo poczty ja sie na raty schodzi. schodzisz na dol potem zwdluz tunelu Jest tylko jedna droga do wyboru wiec sie ciezko zgubic Jak dojdziesz do konca wychodzisz na powierzchnie i idziesz na polnoc, bedzie takie jasne podloze (chyba to mial byc piasek) i bedzie kilka troli idziesz w dol i potem to juz same trole, miski, frost trole, swamp trole itp. Zeby dojsc tam musisz miec line, zeby wrocic tez ja musisz miec. Powodzenia.
#4 |
Guest
|
![]() Ja bym ci radzil tez gobliny na edron.
Idziesz dokladnie ta droga co egg ci wskazal, i jak bedziesz na powieszchni to idz na polnoc. Exp: tak normalnie 4k/h, max 6k/h min 2k/h... to zalezy czy duzo ludu tam jest. |
![]() |
#5 |
Buuuuu
|
![]() re: Up
Trole na polnoc gobliny na poludnie ![]() Orki sa: Wychodzisz z zamku na poludnie i idziesz do pierwszej budowli na poludniu, wchodzisz do srodka i schodzisz w dol (powinny byc tam domki castle basement 1 i 2) idziesz na lewo od domkow i szukasz kratki sciekowej, schodzisz pare razy w dol pozniej pare razy w gore (prosta droga) i wychodzisz na powierzchni gdzie sa orki do wariorow wlacznie i kilka poison spiderow. Na poludniu sa podziemia, pierwsze 2 lvl to samo co na powierzchni, nizej zaczynaja sie zerki i inne mocniejsze orki. Oczyszczenie pierwszych 2 poziomow to ~7k expa... narazie jeszcze troche chyba za slaby jestes (moga sie zdarzyc 3-4 wariory i do tego 5 spearmanow). Do rotwormow wejscia szukaj idac od depo na poludnie miasta kolo pol zborza. Tak pozatym jesli jestes na poziomie gruntu kolo depo to mozesz isc gdzie kolwiek i puki nie wejdziesz do gory nie spotkasz nic groznego (wyjatek stanowi jedna dziura w wiosce na polnoc od Edron gdzie jest 1 dwarf guard). Narazie stanowczo odradzam wycieczki w lewo od kolesia co wyglada jak Hero.
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
Lokacja: Poznan
![]() |
![]() Gremlin a co sie znajduje w lewo od kolesia co wyglada jak hero ???
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() Co za nOOb
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Buuuuu
|
![]() re: Up
No wlasnie (to nie do ciebie don'diego ![]() re: don'diego Pomysl logicznie co jest na Edron? Ano praktycznie wszystko do demonow wlocznie. Teraz pomysl jakie potwory wymienilem wczesniej a jakie nie i sie dowiesz co jest na lewo od kolesia co wyglada jak hero... jak zaczniesz zwiedzac bez przewodnika to ci gwarantuje ze wczesniej czy pozniej zginiesz jeszcze zanim dojdziesz do podziemi z naprawde niemilymi potworami (naprawde niemile potwory to te z ponad 2k exp). Dokladniejsze info mozna znalezc w odpowiednim przyklejonym temacie.