|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Fallen Angel
|
![]() WCZORAJ TEZ BYŁ TAKI TEMAT!!! UŻYJ OPCJI SZUKAJ TO SIE WSZYTKIEGO DOWIESZ. SZLAK MNIE TRAFIA JAK KOLESIOWIOM NIE CHCE SIE SZUKAC TYLKO DURNE TEMATY PISZA!!!!!!
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A mnie szlag trafia jak piszesz bezsensowne posty, jak nie chcesz mu pomóc to sie nie odzywaj. W ciągu kilki dni nabiłeś mase postów, powinienes dostac upomnienie za spam.
A jeśli chodzi o temat to te "etapy" ślubu zależa tylko od Ciebie, w tibi nie ma jakiegos określonego schematu. Liczy sie wyobraźnia ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Z tego co wiem o ślubach, to musisz sobie skołować 2 pierścionki (wedding ring czy jakoś tak), skręcić jakiegoś księdza, znależć fajną miejscówkę, wystawić żarełko, picie itd. Oprawa zależy już od Ciebie. Powodzenia
![]() Swoją drogą, nigdy nie wezmę ślubu w Tibii bo wydaje mi się to dosyć śmieszne ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Gostyń
![]() |
![]() wiesz człowieku ile już było takich tematów.....
ślub to nic innego jak umowa między graczami. no wiesz prosicie kumpla żeby robił za księdza, zjawiają się goscie potem regułka (czy biezesz sobie....itd.) i pote robicie jazde(u mnie tak było) a tak wogole to jest opcja szukaj ![]() kolejny tamat do nabijanie postów ![]() chyba juz wszytko wiesz zamknijcie to PLX :rolleyes: |
![]() |
![]() |