|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2004
|
![]() Kiedys mój kolega nick ***** kupil sobie platne konto lecz zaplacil je pieniadzami w tibia. Widocznie karta byla jakas lewa i dostal bana na 2 lata> Potrzebuje kogos kto mi powie zeby odzyskac konto co musi zrobic. Kumpel mój zaplacil mu pacca jakies 15 godzin temu moze mniej i nadal jest ban a nie widac pacca jak myslicie czy po dokupieniu pacca za prawdziwe pianiadze umoża bana a paccaa nie zrobia ?? Wszelkie odpowiedzi prosze puisac na tym temacie tylko wiecej rozbudowane i nie prosze o jakies nOObowskie wypowiedzi typu nie wiem albo cos w tym stylu.
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Jak dostał Bana na 2 lata to sobie poczeka.Widocznie ten gościu co od niego kupował pacc wzioł kase i nakapował.Zdjęcie bana może być trudne ale możliwe że po wykupieniu pacca za kase zdejmom bana.Nie da się ustalić jakiego focha będą mieli CIP i GM.Najlepiej zagadać do jednego z nich i wytłumaczyć to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() wiesz.. nie ma n00bowskich odpowiedzi na taki problem..
na pewno nie jest to wina lewej karty, bo nie CIP ale kto inny by sie tą sprawą zajął. Pewnie koleś nakapował, albo wręcz okazał się być wtyką CIPów. Nie sądzę zeby opłacenie PACCa dało coś w tej sprawie, przecież banują za inne chity także tych co zapłącili prawdziwą kasą.. po prostu rules r rulezz... możliwe ze jeszcze zmieni coś rozmowa z GM ale nie licyzłbym na to, bo z nimi rozmawiać to graniczy z cudem.. mnie sie przez pól roku udało widziec dwa razy GM z czego nawet zamieniłem z jednym 2 zdania.. oni (CIPy) po prostu to olewają..zarabiają kase i mają w d inne rzeczy..
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Cytuj:
Z tego da się wyplątać, znam osoby, które miały bana na 2 lata i im zdjęli ![]() NIE KUPUJCIE PACC ZA KASĘ TIBIJSKĄ OD OBCYCH, NIE SPRAWDZONYCH OSÓB! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Za kase tibijską nie należy kupować pacc, ponieważ nie masz pewności, że osoba, która ci go sprzedaje nie jest oszustem,a tacy się niestety zdażają. Po wykupieniu pacc za realne pieniądze powinno się udać odblokwoać konto. Najlepiej stworzyć postać na serwerze na którym grać i zagadać do jakiegoś GM-a kiedy będzie on-line.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Sorki, że tak się wpycham w topic, ale nie wiem gdzie spytać, a po co mam chlastać nowy temat...
Więc mam taki problem: Zarejestrowałem się, mam numer ******, i czekam na e-mail. No i tu właśnie mam wałka - nic nie przychodzi ![]() Do ilu minut/godzin można czekać? Bo rejestrowałem się dobre 30 min temu... Proszę o pomoc. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Nie pomaga... czekam kolejne 15 minut i nic... mam drugi e-mail, drugi numer i znowu nic...
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Nie używaj konta na WP.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
Lokacja: Poznan
![]() |
![]() moze zle wpisal chociarz jedna cyferke
![]() |
#11 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Polecam lekture tego:
http://tibia.4players.de/guide/?subt...invalidpayment |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2004
![]() |
![]() Jeżeli chodzi o tego bana, to po wykupieniu nowego PACCa ban zostanie zdjęty, jestem tego pewny ponieważ kolega miał taką sytuacje pół roku temu. Dali mu bana do 2005 i gdy wykupił PACCa na 90 dni, ban momentalnie został zniesiony.
CipSoft nie ma tu wiele do gadania, tymi sprawami zajmuje się pewna firma, gdy na jej konto wpłyną pieniądze, PACC jest uruchamiany. Aha, jesze sprawa tej karty. Karta nie musiała być lewa, poprostu gościu wycofał pieniądzei tyle. Niestety może to zrobić do 2 tygodni po przesłaniu pieniedzy, wtedy właśnie jest ban. No to się rozpisałem. Pozdro dla Lunary i Trimery. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() No to jest tzw. "powielanie pacca" :
Kupujemy od kogos pacca za pieniadze w Tibii i on powiela pacca (nie wiem na czym to polega) ale na Lunarze wykryto powielonego pacca u Cycobujcy i kilku inncyh siedzialo ich na jednym paccu z 5+ ale Cycobujca sie wykrecil i gra dalej. Dostal bana na dwa lata to lepiej niech zagada do GMa albo kogos z prosba o usuniecie bana.