|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() jak sie spodoba bedzie wiecej(duzo roboty z tym spr)
a wiec zyli sobie 2 przyjaciele ktorzy zgubili sie w tibi,wreszcie dotarli do jakiegos miasta! ![]() Minotaur wychodzocy z domu pokazal im droge do krola ![]() Bedzie Wiecej jak sie spodoba! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka
Stan: Na emeryturze
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Gildia: jestem członkiem!
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Chociaż sa 2 ss są obrzydliwe postaraj się troche to będzie lepiej.I nie dawaj tylko 2 ss!!!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Sklejone ochydnie... BEz fabuly... Malo. Nie wiadomo o co chodzi...
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Nie czekam na nową część... Szczerze mówiąc bym się ucieszył jakby wogóle jej nie było.
1.Fabuły nie ma:1/10 2.Grafika... a)Obleśna trawa b)Obleśne podłoże c)Obleśny zameczek d)Obleśni Guardzi e)Białe Outfity. Grafa:0.5/10 3. K... Sie robi: Gówno says: Ble, ble, ble a nie: Gówno says: Ble, ble, ble Ogólnie:1/10 Prosiłem Cie, nie rób Fake'ów ![]()
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Sry za double post. Ta tibia...
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 18-11-2005 o 18:04. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi się podoba, ale zrób więcej PLZ, jedsnego fake nie dokonczyles to chociaz dokoncz drugiego
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() PIĘKNIE schrzaniony fake....
prosze ciebie, nie rób kolejnej części jak ma to tak wyglądać! Możesz robić te "coś" ale tylko do pokazu samemu sobie, bo na forum bedzie to tylko śmieć ^^ |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Wogóle niewiadomo o co chodzi w tym fake dałes jakieś 2 ss;y i mamy sie domoslac co dalej może i fabuła jest ciekawa ale nawet tego niewiedomo.
Słaba grafa. Ocena (tymczasowa): 1/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Ehh beznadziejne ...Nie ma w tym nic warte uwagi... podloze nie równo sklejone tak samo jak sciany...Fabuly nie ma -.-. Dno
2/10 bo sie starales...(Chociarz mam wątpliwosci.)
#10 |
Guest
|
![]() źle źle źle i jeszcze raz źle ocena 0/10
|
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Leśna
Imię: Kavson
Profesja: Knight
Gildia: Gladiators of Future
Świat: Secura
|
![]() Troche banalne moim zdaniem(z naciskiem na slowo ,,moim") i pusto troche na tych zdjeciach, ze troche zamalo zeczy dales szczegolnie w piereszym :/ Ale tak to fajny pomysl daj dalszy ciag (o ile jest....?)
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() O fuj....
Niedobrze mi .... Jak ja to kiedys ci mówiłem... : " Złożymy sie dla ciebie na słownik ortograficzny " ![]() 0.01/10 |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Eggzorcysta
Profesja: Druid
Gildia: Ice Fenix
Świat: Calmera
Poziom: 33
Skille: 20/22
Poziom mag.: 37
|
![]() pfff... obrzydliwe.. :| o co wogole w tym chodzi? zygac mi sie chce -.-'
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2006
|
![]() ooo dzięki Crowal za wyręczenie mnie... miałem napisać to samo
![]() ogólnie... OCHYDA! OCHYDA! A JAK SIĘ WYDA! A JAK SIĘ WYDA TO CO?! BĘDZIEMY PISAĆ DO MO-O?! BĘDZIEMY PISAĆ DO MO-O?! i oczywiście... cierpliwie czekam na następne części...żartowałem ![]() pozdro! i nie rób więcej jak to ma tak wyglądać (ktoś już to chyba pisał...) |
![]() |