|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Nikt ważny
|
![]() Pytanie jak w temacie... pytam z ciekawości bo sam szukam jakiejś odpowiedniej... obecnie mma obiecujący produkt a jest nim "Avant Browser" jego atuty to między innymi otwieranie kilku stron w jednej przeglądarce( zakładki) i blokowanie dodatkowych okienek obsługa jest intuicyjna. Ja osobiście nie znam się dobrze na przeglądarkach dlatego pytam wa jakich wy używacie? Nic nie mam do IE tylko że to jest poprostu podstawowa przeglądarka a ja szukam czegoś więcej
![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja mam IE 6.0 i jestem zadowolony
![]() Edit: Właśnie zmieniłem na Avant Browsera i jest dużo lepiej niż przypuszczałem ;] |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() OPERA wymiata.
#4 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Uzywam myIE ... w dobrych rękach i z kilkoma pluginami to prawdziwy kombajn
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Ja używam Mozilla FireFox. Renderuje grafiką nieco lepiej niż IE, ma zakładki i zabezpieczenia przed pop-upami.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() Ja uzywam Avant Browser i jest dobrze
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Ja mam system Linux
![]() Używam Konqueror'a, jst bardzo fajny ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
#9 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() ja uzywam IE i jest dobrze
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nieobecny.
|
![]() MozillaPL 1.5
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Blokowanie Pop-upow, predkosc, stabilnosc, bezpieczenstwo, najlepsza interpretacaj styli, gifow, oraz CSS (ktore na przyklad Opera ignoruje w 100% a IE interpretuje jak chce, czyli byle jak :>) |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
|
![]() Opera
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() MyIE i Opera roxx 8)
PS. Skończcie już zakładać takie statsiarskie tematy... |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Uzywam IE 6.0 rzadziej opery ale IE jest wedlug mnie dobra i prosta w obsłudze
#14 |
Nieobecny.
|
![]() hmmmz, IE jest pewnie dosc dobre, ale poczytajcie to:
http://mozillapl.org/101 i pamietajcie ze MyIE != IE a no i nie wolno zapominac o bledach... nawet najnowsze latki nie pomagaja, bo naprawiaja bledy sprzed dwoch miesiecy :> Ogolnie polecam tesh dysqsje na http://board.fpp.pl/showthread.php?t...0&pagenumber=1 |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2004
![]() |
![]() Ja mam I.E 6.0 i jestem zadowolony ale jesli juz mialbym cos zmieniac to na Mozile bird poniewaz ona wczytuje najpier strone i potem ewnetualnie jakies gify itp... Jest on szalenie szybka np. muj kumpel ma mozile i modem i net mu chodzi w poloie tak samo jak mi a ja mam stalke...
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2004
|
![]() ja mam IE 6.0 i jest bardzo dobra jak dla mnie
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Osobiście użyam galeona i oczywiście nieśmiertelnego Elinksa.
PS. Windowsiarze, czegokolwiek używacie to nie używajcie IE! |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja tam używam Mozilli Firefox.
|
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Mozilla Firefox (równiez posiada opcje zakładek).
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() I po co odswiezac staare tematy?
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |