![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przed kompem
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legia Cudzoziemska
Świat: Arcania
Poziom: 47
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5~
|
![]() Mam taka prosbe, nie znalazlem tego na forum, ani w poradniku, wiec pisze, z nadzieja ze mi pomozecie :>
Mianowicie, jak "zedrzec" np filmik typu *.rec (część) to programu np. Microsoft movie maker (przykladowo) Dzieki z góry ![]() †~ Yours Alren ~†
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() po pierwszę to zmień avatar, bo ja miałem taki pierwszy xD <to uprzejma prożba>
po drugie nie bardzo wiem czy dobrze zrozumiałem, ale chcesz zamienić .rec w .avi...jeżeli tak to oglądasz normalnie film i podczas oglądania włączasz SnagIt lub inny program do zrzucania obrazu z ekranu i nagrywasz, gdy skończysz masz filmik .avi, który przerabiasz w MMM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przed kompem
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legia Cudzoziemska
Świat: Arcania
Poziom: 47
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5~
|
![]() Wielkie dzieki,
a avararu nie zmienie z 3 powodow ![]() 1st nie sa takie same. 2nd watpie zebyc mial 1 ![]() 3th o ile pamietam, wziolem go z obrazow do wyboru, wiec nie jest to kopiwanie. Dzieki wielkie za pomoc, bardzo mi sie to przyda twoja pomoc Close thread. †~ Yours Alren ~†