|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Próbowałam się zalogować o 7 rano na Aureę i tu nagle wyskoczył mi ekran, że stoję w kolejce jako 11.
Tak na wszelki wypadek spojrzałam na tibia.com, czyżby rzeczywiście o tej porze było tylu graczy?? Gdzie tam! 50 (słownie pięćdziesiąt) graczy na całym świecie. Na innych światach, gdzie mam postacie nie zauważyłam czegoś takiego. edit: dorzucam screena (później zrobiony przy drugiej próbie logowania)
![]() lvl 41 mlvl 15 (nareszcie!) fist: 35 (40 na Aurei ![]() dist: 77 (171 miejsce ![]() shield: 65 fish: 45 Ostatnio edytowany przez Dobromiła - 08-11-2005 o 06:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: Kudowa rulezz^^
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sysiunia Niunia
Profesja: Knight
Gildia: Triste
Świat: Aurea
Poziom: 37
Skille: _._'
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ja od kąd gram nie spotkam się z czymś takim. Pierwszy raz musze czekać. Pozostaje tylko pytanie czy się tam wkoncu dostałaś?
![]() Ok. Po 15 minutach jestem...i co widzę? Nikogo. Bardzo dziwne.. może ograniczyli nam liczbę graczy? ![]() Btw. Co się stało z naszym poprzednim tematem? ![]() Ostatnio edytowany przez Sysiunia Niunia - 08-11-2005 o 06:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Karizmo
Profesja: Knight
Gildia: Hellfire Pyrogen
Świat: Saphira
Poziom: 48
|
![]() Kurcze mam to samo tylko ze na Saphirze jest 15.12 i 136 osób online dziwne a ja czekam w kolejce juz 30 min juz tylko 22 osoby ;] a bylo 60. Może ktoś wie co sie dzieje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
Imię: Dragonisek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Retired ;]
Świat: Aurea
Poziom: 123
Skille: 99//99
Poziom mag.: 8
|
![]() heheheh...a ja mam Pacca i mi takie kolejki nie groza ^^
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Nienapisze bo pedofili jest za duzo ;p
Imię: Tajne
Profesja: Sorcerer
Poziom mag.: 46
|
![]() Mi to tez sie przydazylo, bylo to okolo 12:30 gralo wtedy okolo 200osob a ja i moi koledzy stalismy w kolejkach po 170osob i czekalismy na wejscie ponad godzine
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Ekh... wiecie co to znaczy server is overloaded? To nie to samo co too many players online... btw temat do zamkniecia.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() @up:
Dokładnie. @topic: Sprawa wyjaśniona, Close thread.