|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
![]() |
![]() jeśli się dobrze orientuję to właśnie dzisiaj tegoroczni maturzyści otrzymali świadectwa. z tego tytułu chciałbym im życzyć połamania piór/długopisów/ołówków/kredek (świecowych) na tzw egzaminie dojrzałości, oraz
1) pacc 2) pacc 3) pacc 4 ) braku lagów 5) pacc 6) dużo rare`ów z potworków 7) samych udanych huntów 8 ) przynajmniej jednego adv w skillach na godzinę 9) przynajmniej jednego levelup dziennie 10) zero wyświetleń na ekranie napisów ,,you are dead`` P.S. sorry że dopiero teraz, ale jakoś niebardzo miałem czas przed pracą (-; pozdrawiam serdecznie
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Ja dokładam się do tych życzeń i od siebie dodaje by zebrać najlepsze EQ z tibi
![]() ![]() ![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja też życzę powodzenia. Wiem jak to jest - mój brat zdawał maturę 2 lata temu. Będzie dobrze. Jak nie zdasz nic się nie stanie! Powodzenia i 3mam za Was kciuki!
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() moja siora maturzystka ale jej raczej pacca ani nic nie moge zyczyc bo tibii nie lubi... :/ no nic, to dolaczam sie do zyczen dla maturzystow grajacych w tibie
![]() Mam nadzieje ze mi sie tibia do matury nie znudzi ;] |
![]() |
![]() |
#5 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() A ja życze zdania matury na 6+
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |