|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Otoz chcialbym zaproponowac zeby wydarzenia ze swiatow bylo podzielone tak jak forum tibia.com na poszczegolne swiaty, poniewaz szukanie swojego w tym natloku informacji jest bardzo nuzace.
Oczywiscie jest to tylko mala propozycja, ale uwazam ze znacznie zwiekszylaby czytelnosc forum.
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Bylbym za, specjalnie trzeba szukac wiesci o swoim swiecie, przegladac strone po stronie, to troche wkurzajace, bylbym za chociaz szczerze mowiac znajac Mod team itp watpie zeby to przeszlo :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() Jestem za! Przy okazji mogli by usunąc dział Handel i własnie do tego podzielonego działu : Wiesci ze swiatow dawac te wiadomosci ale pewnie mod team sie niezgodzi bo bedzie za duzo roboty -.-
Poszukałem i niebyło na forum poradnika o sorcach, to napisałem -.-' przychodze ze szkoły i chciałem zobaczyc jakie posty są i co widze? Temat skasowany przez Raynold Powód: Nie Co to ma byc, jest tam duzo bezsensownych poradników i nie są skasowane! A czemu mój? Nawet niezobaczyłem jakie posty są w nim. I co to do cholery za powod? Powód: Nie -.-' mógłby napisac ze nie zasłaby mało informacji albo cos, a nie mi z takim gównianym powodem wyskakiwac -.-' |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nieobecny.
|
![]() Na dole macie coś takiego jak Opcje Wyświetlania, i tam jest Kategoria: wystarczy sobie wybrać jaki świat was interesuje i wszystko zostanie ładnie odfiltrowane :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
Bardzo dobry pomysl o tym samym myslalem ale byles szybszy ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() @scorc
Tez na to wpadlem, ale jednak jezeli byloby posegregowane wiecej osob by pisalo, przynajmniej ja bym wolal pisac na ladnym forum poswieconym jednemu swiatu niz pisac tak jakby w smietnik. To jest bardziej kwestia estetyki. Pozatym moznaby zatrudnic hm... szpiegow dla kazdego ze swiatow do reportowania nieprawdziwych lub glupich tematow, ktorych jak widze jest multum.
![]() |
#7 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Byla juz kiedys aniketa na temat forow dla kazdego swiata. I userzy zdecydowali ze nie chca czegos takiego.
Nie ma sensu robic for dla 66 swiatow, bo i tak w 3/4 bedzie po 0-2 tematy... |
![]() |
![]() |