![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szalony Nalesnik
|
![]() a ja jestem zaskoczony skad oni wszyscy mieli AimBota
![]()
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Żadne pvp, poprostu zgranie, polacy prze***ali że hohoho.... Zobaczcie na filmiku to strzelanie.... polacy jak idioci strzelali w 3 różnych knightów i oszczędzali sdki. A sweki podjechali od lewej wszycy na 1,2,3 sd i popadali polacy..... Jeżeli natychmiastowo nie polepszycie organizacji to ta wojna jest przegrana... a przynajmniej w otwartych bitwach. Próbujcie może w takim razie bić ich pojedynczo skoro nie wychodzą wam otwarte bitwy....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2005
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 7~
|
![]() To nie byla wojna, postaci ktore padly jako pierwsze i te z wyzszymi lvlami na Askarze to PA (chodzi mi o polakow) i oprocz tego cienasy, wydawalo im sie ze moga cos zrobic bo low lvl'e bija po 100 pvp.
Prosze spojrzec na podejscie polakow do tej wojny: @Mariusz "cos tam" - "moze BOHy wypadna" @Dark Kenzi, ktory jest WIELKA ciota na Askarze, zgrywa bohatera i nie wiadomo kogo !!! Nawoluje do walki ze SWE ma grac role UHacza a nic tylko sie chowa, ucieka jako 1, no i caly czas q****je. Jego zachowanie gdy ta postac 8 lvl umierala od ognia i prosila o UH ?!?! Czekal az zginie zeby przeszukac jego cialo, a potem plx'uje o many do SWE. Godne pozalowania. To nie byla wojna tylko PORAZKA !!! Zreszta nie wszyscy polacy brali udzial w tej walce, nie mowiac o Nestorze. Pozdrawiam i proponuje Dark Kenzi idz ogladac smerfy a nie graj w Tbie ... Ostatnio edytowany przez Bialy Smoczek - 19-09-2005 o 11:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Mauzes
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 21
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() To było żałosne po co ty człowieku poszedłeś na tą wojne przecież wy nic nie potraficie... To było żałosne wstyd mi za was ...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: P(r)oland
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 89/84
Poziom mag.: 70
|
![]() 12:32 Barney Destroyer: nie z sd <---- dobrze mowi hahahaha xD
totalna zalamka 0 pomyslunku |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
|
![]() jednym slowem, LOOOOOOL.
O ile wiem, to askara to world ktory powstal z Obsidia i jeszcze jakims, wiec jezeli to prawda to naprawde jestem za***iscie zaskoczony ... @Dark Kenzi Wogule koles dla mnie jestes czystym noobem, 30lvl+ bp of uh, bez fooda lazil, kilka bolt. Wiem o tym ze nie brales udzialu w wojnie i nie byles przygotowany ale ****a takiego chara sie robi w jakies 4-5nocy lub dni. Zamiast stanac miedzy pole walki, to do tylu sie cofales... Co prawda nie mam nic przeciwko movie, bo kazdy filmy z wojnami sa ciekawe i gz nakrecenia, ale twoj styl "Noobish" jest best normalnie. Pozniej prosiles o mfy swe co potwierdza fakt o twoim Intelekcie... @Polacy No rodacy co tu duzo mowic w******* dostaliscie =], jednak nie ma co sie zalamywac wazne ze macie checi tylko sie ****a pozniej nie wykupujcie :< Najczesciej na*******ajcie jeden cel, najbardziej widocznych sorcow lub pallow, a jezeli stoi kilka knightow i sa niewidoczni pozostale voce to lutujcie najgorszego lvla knighta, lub takiego ktory najbardziej u was sobie na*******il ;< No nic zorganizowanie 0, ustawiliscie sie w linie co tez bylo glupota... akurat tamty teren byl za***isty do rushu wystarczylo wybrac najblizszy cel, i strapowac przy pomocy firebomb. Jednak przy rashu wiem jakie sa akcje, przekonalem sie raz na nowym worldzie, niby idziecie rashowac a biegnie 4typa a reszta zostaje, i padanie jak muchy pewne =] @Swedzi No jak zwykle sie wykazali zdolnoscia pvp... byc moze aimy, ale na to sie nic nie poradzi ![]() ______________________________________________ A jeszcze wracajac do dark~, zaczales pytac sie kogo uhac, z kims tam pewnie sie zgadales a zaden uh z twojego bp nie zostal zuzyty wiec kolejne gratz dla ciebie ![]() Na takim lvl idz na guardy, pohunc zlootuj, kup mananasy na 15magic na co wydasz okolo 80k, ale jak zrobisz sobie przerwe od Pracy, lub szkoly przez 4-5dni to na luzie zrobisz z 40+ lvl a nawet 50 jak wybierzesz dwarf hell albo z crusaderem kopalnie ![]() Jezeli bede mial duzo czasu, to skocze na new z paroma kolegami jednak teraz nie mam wogule czasu ![]() tam byla gildia Fearless, to widac ze nei maja chlopaki wenytworczej bo taka gildia byla na titani ![]()
![]() |
#8 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Cwanish
Świat: Thoria
Poziom: n/c
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.
Gildia: REAL LIFE MEN
Poziom: 1
|
![]() Cytuj:
po 2 szwedzi i norwedzy maja o niebo lepsze pvp od polskiego polacy to tylko w lvlowaniu na share acc sa dobrzy idziesz na wojne z 8 boltami ale jestes za***isty to jest parodia nie wojna : D Kim0z pown haha hail norden
buffalo soldier , dreadlock rasta ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Smichael - 19-09-2005 o 20:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() _/ Eclipse _/ Pappiz xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() poprostu zal mi ciebie Dark Kenzi i zal mi polakow , Bogu dzieki ze nie zaczelem na tym swiecie . HAIL SWE
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Olaboga! Ale zlamiliście. Czyzby knajci w 1 linii bali sie zlapac skulla??? Do tego zamiast walczyc do cialo jakiegos 9lvla sobie zabieraliscie... Tragedia... Bez taktyki.
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2005
|
![]() ej jakie ta postac ma skille 62-16 o loool
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2005
|
![]() co do wypowiedzi niektorych to szkoda mi was... a co mialem wziasc caly full staff ? wzialem to co chcialem bo i tak nie mam 15 mlvl'u to nie bede bic bo po co ? ;o
a co do skilli idz dziecko zrob palka na nowym serwie i ciekaw jestem jakie bedziesz mial skille... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Tibia ;>
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 20
Skille: 18/22
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Ja bym najpierw potrenil, a pozniej expil, ale coz
![]() Co do filmu to polacy po raz kolejny pokazali swoj brak zgrania i ogolny idiotyzm (mowie o ogole i nie mam zamiaru nikogo obrazac -.-)
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Susz
Stan: Początkujący
Imię: Fright Slayer
Gildia: Portal of Mythic Glory
Świat: Eternia
Poziom: 73
Skille: 20/26
Poziom mag.: 63
![]() |
![]() tragedia panowie tragedia... wogole widzac co pisza ci ludzie do "kamerzysty" to na tym swiecie graja same nooby, btw. zamiast wziac troche bolta na siebie i ich nawalac to sam spierdzielales gdzie popadnie. powinno byc kilka osob ktore uhaja tego najta ktorego leja [2 min zeby zdarzyli wyuhac] a reszta powinna lac jednego by szybko padl a tak to widzicie jaki jest wynik
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: KnW
Imię: Bamberr
Profesja: Paladin
Gildia: Crazzy Squad
Świat: Eternia
Poziom: 56
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 15
|
![]() No coz ja sie dziwie tylko niektorym polakom stoja i ****a gowno robic poszli se chyba postac zamiast wszyscy razem sie rzucic na nich to knighi stoja i czekaja az ich z sd i blocow zabija ale szacunek dla polakow za pojawienie sie na polu bitwy
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: AIE
Świat: Xerena
Poziom: 118
|
![]() Poprostu grac nieumicie i tyle
![]()
What happened to you You've played the victim for so long now in this game What i thought was true It's made of fiction and i'm following the same But if I try To make sense of this mess I'm in I'm not sure where I should begin I'm falling, I'm falling |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.
Gildia: REAL LIFE MEN
Poziom: 1
|
![]() myslisz ze ty jestes lepszy?
onii wola 100 k placic za wyjscie zwojny niz zmarnowac 2 bp sd za 12 k ***ane lole a ty kamerzysto do kogo mowisz dziecko ? full eq ?-bolty to nie jest eq a podobno ty chciales te wojne a ja nie rozumiem jak na wojne mozna isc bez manasow szkoda ze kim0z cie ine zabil bo lizales im dupe pozniej....... frajer z Ciebie o twoim wieku to nie wspomne wielcy z was bohaterzya ci co najbardziej cwani 1 uciekli wam sie nie da ufac bo wam szkoda kasy na cel ogolny wojny w szeregach eclispe full zaufanie kazdy uha kazdego gdy taka potrzeba a tu n/c zal Ci bylo uh stracic ?
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Wrocław/Popowice
Stan: Na emeryturze
Imię: Reveries Heart
Gildia: Guildless
Świat: Valoria
Poziom: ~30
Skille: Unknown