|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Witam. Mam male pytanie. Za pomoca ...... wszedlem na island of the kings. Przy zwiedzaniu wszedlem do pokoju z mmonkami ;/ Z wyspy udalo mi sie wyjsc za pomoca teleportu lecz nie moge teraz poniwnie dostac sie na wyspe. Czy wiecie jak moge tam wejsc? Prosze o dokladne wytlumaczenie z gory thx ;]
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Już nie wrócisz bye bye
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez bossek1990 - 22-09-2005 o 16:53. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() BYło było , wszystko było .Trzeba umieć szukać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nieobecny.
|
![]() ztcp to jest jakieś wejście, jakaś droga, bodajze podziemna tam, tak ze da sie wrocic i zaplacic, ale jaka nie wiem - musisz poszukac i popytac sie inntych, moze na Game-chacie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Umiem czytać !!! A właśnie nie trzeba było się teleportować ,baranie ! Mogłeś tam zapłacić i wrócić na tibie ! A teraz już nigdy nie zobaczysz Isle of Kings !!! Poszukaj dobrze , może znajdziesz !(Pomyśl !) |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() oczywiscie rze trzeba zaplacic jak to ty chyba nieumiesz czytac on potem gada rze niebedeszmugl wrucic oni tak jak by sie wygnali z tej wyspy
sie placi 1k za jednego monka a jak urzyles opcji w kturej umiesz czytac po angielsku to twoja sprawa hehe |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() tp z wyspy jest nielegalny npc ktory cie tam przewozi nie przewiezie cie tam ponownie bo nie wrociles (tak by to mozna wyjasnic)
co do banshee questa n/c QS inna droga --> ghoust land (tam gdzie zdobyles "family brooch") tam trzeba wykopac dziure (nie wiem kilofem czy lopata) potem isc na dol i wreszcie jest tunel laczacy sie z droga pod Isle of the Kings odnosnie monkow: na wyspie znajduje sie rezerwat monkow otwierajac drzwi i przechodzac przez nie lamiesz zasady(obowiazujace w rezerwacie) za co musisz zaplacic ceny jakie slyszalem to :500gp, 1k, 10k--ja z kolega tam poszedlem nie mielismy 20 lvli wtedy i wzielismy ze soba po 1k weszlismy tam (poza 6 monkami to nic nie bylo ![]() czy da sie zaplacic?? niewiem nie probowalem bo to swietne miejsce do expienia (drzwi naprzeciwko monka takie niby zamkniete) a mniej wiecej wyglada to tak : -1lvl 6+/- skeletonow -2lvl 6+/- skeletonow i 2 ghoule -3lvl 6+/- ghouli -4lvl 1-2 demon skeletony 1-2 stalkery 1-2 ghoule 1-2 skeletony -5lvl 3-5 stalkery 3+/- demon skeletony nizej (bo to jest dokladnie 8 poziomow w głąb dokladnie nie pamietam) nie schodzilem bo jak jest napisane na mapie respa by hege~ sa tam takze gsy/banshee/warlocki ktorych nei mialem ochoty spotkac mam nadzieje ze to rozjasni sytuacje (wszelkie uwagi prosze kierowac na priv z gory dziekuje) Ostatnio edytowany przez Oskar111 - 27-09-2005 o 18:11. Powód: nieścisłości |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() up: najnizszy poziom w tibii to -8 i sa to najglebsze podziemia Wiezenia w kazz ;-)))
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dzielnicowa
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sacrum
Świat: Aldora
Poziom: 92
Skille: 84/81