![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Witam Wszystkich
![]() ![]() 1.Mój pierwszy potwór( niedługo mam zamiar zrobić animacje ![]() ![]() ![]() 2. Taki sobie mieczyk ![]() ![]() 3.Coś ala "Giant's Dagger" ![]() ![]() niedługo dodam kolejne grafiki, lecz narazie prosze o komentarze ![]() Ostatnio edytowany przez Hanheri - 20-09-2005 o 20:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Hanheri, słuchaj :
-po pierwsze, nazwij tego stworka, lepiej jest oceniać jak podaje się nazwy, -po drugie, daj cieniowanie, bo chyba zapomniałeś o tym, -po trzecie, zanimuj tego potworka, bo jestem ciekawy co to jest i jak się będzie poruszać ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() potwór trochę dziwny, nie widać co to. musiałem się najpierw przypatrzeć
![]() mieczyk niezły, a dagger za duży. mi się zdaje, że złe proporcje. nie ma cieniowania? Mi wygląda że jest. Chyba, że już poprawione ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Swamp Beast v.2;P
![]() cieniowania na potforku nie zrobie(przynajmniej narazie) bo to przecież mój 1 potfoor ![]() ![]() PS: Sory za strasznie wolną animacje ale chciałem żeby randlemen widział szczegóły poruszania się ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() a już się chciałem czepić, że za wolne
![]() Ale mało tych ruchów. Może zrób bardziej skomplikowane( w końcu ma 4 łapy) Albo większy ruch. Bo tak wygląda niemrawo, szczególnie w połączeniu ze zwolnieniem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Niegrający
Imię: Col'Therion
Profesja: Knight
Świat: Galana
|
![]() Potworek jest spoko tylko po ruchach to nie można w nim rozpoznać prymusa z WF-u...ale oprócz tego jest spox. Miecz #1 też w miarę spoko ale ten #2 to total shit!!!!
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Animacja powinna być zdecydowanie szybsza.
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Daleko...
Stan: Zbanowany
Imię: Cipkins
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Wyje*** nOOby
Świat: nOObera
Poziom: -99
Skille: 0/0
Poziom mag.: -0
|
![]() Bestia i "Jakiśtam Mieczyk" fajny.
![]() Gożej z tym "Ala Giant Daggerem"... Bym zapomniał. Czego się czepiacie tej bestii. To jest swamp beast(Bagienny potwór) to czego się spodziewacie, Utani Gran Hur ""Siuu...I już mnie nie ma...??? Ostatnio edytowany przez -=Elve The Hero=- - 24-09-2005 o 15:21. |
![]() |
![]() |