|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Witam,
Zamieściłem tu poradnik gdzie według mnie najlepiej ternować. Proszę was abyście także zamieszczali tu swoje propozycje dotyczące miejsc do skillowania. A oto dokładna instrukcja gdzie trenuje JA : Udajemy się na folde ( chyba każdy wie gdzie jest statek ... ) i głównym wejściem do jaskini : ![]() Następnie podążamy drogą pokazana poniżej : ![]() Uwaga na slimy !! ![]() ![]() Żółtą kropką oznaczony jest respawn minosów. Kiedy już dojdziemy do tzw. przezemnie "Trójkącika" atakują nas na wejściu Minosy : ![]() Ok, masz teraz do wyboru dwa miejsca do teningu; to jest miejsce nr 1 ( moje ulubione ), podchodzimy za minosami do skrzynek : ![]() Wchodzimy do narożnika, zastawiamy minosy skrzynkami i TRENUJEMY ... ( przy okazji pokażę wam mój Equip ) : ![]() Jeżeli jednak chcesz wybrać drógi wariant oto screen; podchodzimy do beczek : ![]() Odsuwamy je i idziemy do kącika i TRENIJEMY ... : ![]() Aaaaa, zapomniałem o trzecim miejscu ( może on interesować tych co spędzają godziny pod warzywniakiem z kumplami sącząc tanie wino z kartonu ) : IMPREZAKA !! ![]() Ok, to już wszystko ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Yyyyy eeee suuuuuuper...! Nie wiem co miejsce w którym się treni ma do jakości skillowania, ale pewnie cos po prostu przeoczyłem -.- Ja trenuje na "małych rotach" (te koło ElfFortress), na dwóch spawnach po prawej stronie jaskini. Mozna trenować na Slimach (niedaleko ElfFortress) i na Rotach niedaleko Slimów. Można trenowac na Dwarfach. Można trenować (co uważam za najlepsze) na summonowanym ghoulu/monku. Mozna trenowac w zasadzie na wszystkim co da się bić i nie będzie nas mocno trafiało.
Ps. Powtórzenia "Można trenować" były celowe, żeby się ktoś nie czepiał. |
![]() |
![]() |
![]() |
Green Ninja |
Ta wiadomość została usunięta przez $corcerer.
Powód: Post nie na temat.
|