|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam wszystkich i zachęcam do zamieszczania swoich ssów z życia na Berylii. Temat ten będzie stale aktualizowany przeze mnie oraz przez moich kumpli jak i
Was. Póki co mam dopiero 20 lvl, a o mlvl nie wspomne, gdyż przed kupnem pacca chciałem wbić ten 20. Oto Ja i mój best friend ![]() Ponieważ jeszcze nie mamy pacców (co się zmieni) wybijamy resp tarantuli. ![]() Tak co 5 minut występuje tu noobowski offensive statement ![]() Cały dzień bicia assasinów nie przyniósł oczekiwanego lootu. ![]() ![]() I dark monk ![]() Wiem, że te ssy to klasa niska (nawet bardzo), ale jutro nabęde pacca więc wszystko się rozkręci. Zamieszczajcie tu swoje ssy. Pozdro dla wszystkich z Beryli, a w szczególności dla Silver Altaira.
For the brothers at my side id be willin to die Getting high all the time id be willin to die We keep riding the streets me and my posse in crime For whats left of my life id be willin to die --------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez shadow1230 - 16-08-2006 o 22:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() No no, mam nadzieje że za roczek będą to 100 levele a nie 20
![]() Jutro dam ss'y w moim wydaniu, oczywiście znajdzie się tam adavance na 25 poziom ![]() PozDro |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Gildia: Army Of Hardcore
Świat: Harmonia
Poziom: 41
Skille: 20/24
Poziom mag.: 52
|
![]() o ile dobrze pamiętam jest już temat o berylii...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() sry coś się dwa razy klikneło :/
Ostatnio edytowany przez NinJa - 16-08-2006 o 22:11. |
![]() |
![]() |