![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2004
![]() |
![]() Witam na forum w tibii!Jestem tu nowy ale w tibie gram ponad 3 miesiące.miałem zhakowaną jedną postać na julerze ale jakoś dałem sobie radę.Teraz gram na danubii dwoma postaciami a mianowicie: Lider of Shadown (knight na czternastym levelu) oraz Tevirull (druid na dziewiątym levelu tez na danubii) Mój equip liderem to serpent sword dwarfen shield plate armor brass legsy dark helmet i leather boots>Tevirull zaś ma scale armor scimitiar studded legsy soldier helmet dwarfen shield i leather bootsy to wszystko co chcialem dzis powiedziec powodzenia!!!!!
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Miło mi.
Ale jedno pytanie. Czy to coś wnosi bo chyba nic ![]() potem- zły dział i jeszcze jedno- gdyby każdy się tak przedstawiał na forum to by nastapił totalny chaos. Dzięki za dobre checi- doceniamy to i powodzenia życzę, ale proszę żebyś nei zaaładał tego typu tematów, gdyż tak czy siak moderatorzy takowy usuną/ zamkną, a ty tylko sprawisz im wiecej pracy. See you later ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() @Lider~ Cześć ![]() |
|
![]() |