|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2004
![]() |
![]() Gdy wpisuje account i pass i czekam na liste graczy to po chwili zamiast listy pokazuje mi sie to:
Connection failed Connot connect to a login server. Error: Connection refused. All login server are offline. Check www.tibia.com for more information. For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com. OK Dodam ze mam 2 kompy i ze komputer 2 ciagnie neta z komputera 1 Na kompie 1 nie dziala tibia Na kompie 2 dziala tibia Mam nadzieje ze zrozumiecie sytuacje (nie wiedzialem jak to opisac ...) EDIT Co zrobic z tym????? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() reinstalka sterownikow od neta, albo reinstalka wingroza
![]() a najprostsze rozwiazanie?? Graj na tym kompie co tibia dziala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Nie dziala
zna ktos jakis inne rozwiazanie?( Pomocy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() No więc tak.....
* na tym kompie co nie chodzi, po uruchomieniu Tibi sprawdz w Menu w Options w Network czy czasem nie masz zaznaczonego Test Server Login, jeśli masz zaznaczone to odznacz. * sprawdz czy wogole na drugim kompie ( tam gdzie nie chodzi Tibia ) masz połączenie z netem * jak to nie zadziała to skorzystaj z opcji Szukaj na tym forum, napewno coś znajdziesz.. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Użytkownik forum
![]() |
![]() to tak
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Nikt nie wie co zrobic z tym ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() Mam dokladnie to samo ( nie liczac ze mam 1 komp, ale naleze do sieci osiedlowej)mam tak chyab od soboty
![]() ![]() ![]()