|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Bejbe-Karolajna
Profesja: Paladin
Gildia: Nima:(
Świat: Rubera
Poziom: 9
Skille: 56/49
Poziom mag.: 6
|
![]() hmmm... zastanawiam sie bardzo... czy by tibia.pl niemogla zmienic szablonu... na nowy extra bo to juz chyba niektorych nudzi nie oszuujmy sie... wiec prosz emodki o narade... moze cus wykombinujecie z tym...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
![]() Mi sie np. podoba, jesli ci sie nie podoba nikt ci nie karze ku zaglądać ^.^
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Mi się jakoś nie nudzi. Bardzo pasuje do klimatu gry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dalader
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: 90\90
Poziom mag.: 6
![]() ![]() |
![]() dla mnie klimat tej stronki jest odpowiedni - tibijski. pozwala mi się oderwać od rzeczywistości. a ten temat jest w złym dziale. ale to tak btw.
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (x oglądających) Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
|
![]() mi tez sie bardzo podoba. jesli kiedys bedzie jakas sonda w stylu "czy chcecie zmienic wyglad strony" to ja bede na NIE!!!
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Formost Empire. Kraina mlekiem, miodem i krwią płynąca...
Stan: Niegrający
|
![]() Jestem na nie - to jeden z najlepszych jeśli nie najlepszy layout jaki widziałem dostosowany do klimatu RPG
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta, "modki, pomyślcie". Może sam wykaż się inicjatywą i SAM zaproponuj jakiś lay autorom? Myślisz, że to jest takie hop-siup, zrobić layout strony, bo ty masz taki kaprys? -_-
![]() |
#8 |
Fallen Angel
|
![]() Ten nie jest taki stary...ponadto jest o niebo lepszy niz stary(te niebieskie ramki dopiero nudzily
![]()
![]() |
#9 |
Krzyżak
|
![]() Mi się jak najbardziej podoba ten lay... Nie wiem czy pamiętasz czasy starego lay'a... Jeśli nie, to powiem Ci, że jeśli byś go zobaczył to na pewno doceniłbyś o wiele bardziej całą pracę i wkład jaki włożono w tą stronę od tamtego czasu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nieobecny.
|
![]() Bardzo chętnie. Zrób, to pogadamy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: stare pudelko pod monopolowym
Imię: Długie Włosy w Nosie
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Szambiarze
Świat: Mój nos
Poziom: 1mm
Skille: 85/50
Poziom mag.: 19
|
![]() Ta zrób takom pustynie w stylu,,gryzie w oczy"<joke> bezsensowny jak dla mnie pomysl lepiej ciesz sie z tego morzna dlugo siedziec i czytac posciki a oczy sie niewytenzajom bardzo jest spoko
![]() [01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się? [01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: W takim świecie, gdzie dominuje piękno i dobroć
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kenetopu
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 25
Skille: 62/61
Poziom mag.: 4
|
![]() Chcesz wiedzieć, jaki będzie nowy lay?
www.tibia.org.pl -> Forum Boże dzięki temu "nowoczesnemu" layoutowi odciagneło mnie to forum na baardzo długo... Mi się tak jak teraz podoba. Scor nie zmieniaj pls :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Ja Chciał By,żeby Cos Się Zmieniło I myślę,że to dobry pomysł :cool:
|
![]() |
![]() |
#14 |
Nieobecny.
|
![]() Jak zrobicie jakiś fajny lay to czemu nie możnaby było go dołączyć? jest możliwość wyboru template'a, a to że jet tylko jeden nie oznacza że nie może być więcej...
Tylko problem jest taki, że każdy mówi "Ja kce takie!" "A ja inne!" ale żeby ruszyć tyłek i samemu coś zrobić, to nie ma, tylko na gotowe czekać. |
![]() |
![]() |