|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Nie chcecie wiedziec
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lucera
|
![]() Oki teraz moja kolej na fake.... jest to moja pierwsza proba wiec proszę o łagodniejszą ocenę......
CZĘŚĆ 1 strona 1 CZĘŚĆ 2 strona 2 CZĘŚĆ 3 strona 3 Moja opowieśc zaczyna się w lesie gdzie nasi bohaterowie sie przespali. i to narazie wszystko trwajom pracę nad częscią 2 jak się podoba piszcie dalej jak nie dam se spokój.Hciałbym podziękować rownież wszystki tym którzy mi pomogli i tym od ktorych zassalem te wszystki posatcie jak komuś sieniepodoba to że uzyłem jego postaci w moim fake to bardzo przeprasam nie bede konczył fake![]() Po czym usłyszeli jakies wrzaski ![]() ![]() Nagle im oczom ukazała się scena bitwy ![]() ![]() ![]() ![]() Następnie nasi bohaterowie oddali czesc zmarłym ![]() Poźniej poszli na naradę ![]() Po naradzie poszli do tajemniczej katedry ![]() Gdzie ujżeli przerażającom scenę ![]() Poczym niemogli stać i przyglondać się ![]() ![]()
Nienawidze jak cię zabijają..... nienawidzę jak zabijasz... nienawidzę jak umierasz...nienawidzę ze ludzie się zabijają..... ![]() Ostatnio edytowany przez BaRkuS_LuCeRa - 29-10-2005 o 22:55. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Eeh...
Sprite'y źle wyciete (troche rozowego tla), źle powklejane ( ta droga to chyba nie z tibii -.-"), brak fabuły (probowales, ale nie wyszlo, jakis prolog by siadl), chaos (naprawde, trudno sie to czyta), rożne rozmiary zdjec, denna gramatyka, prymitywny humor, pomijam wykonanie postaci ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
|
![]() Fajne ,fajne .Rób dalszą część.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() Nie podoba mi się, za mało wycieniowana tarcza elfa
![]() opróćz tego: ten różowy, obok krzaczków oraz drzewek i literówki-_- A fabuła też mnie nie porywa. P.S. i jeszcze Giant sword i trupy źle wklejone. A droga to już wogóle... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: w Polsce ;)
Imię: Mistic sorcer ukis
Profesja: Sorcerer
Gildia: Legion Mroku
Świat: Balera
Poziom: 25
Skille: 18/23
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Fajne!!! Okienka są prawie od najmniejszego do największego, a za fake dam 4/10, ponieważ widziałem o wiele gorsze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zwracaj uwage na to jak piszesz poniewarz jest strasznie dużo błędów i nie można się doczytać a pozatym to wszystko ok.
Tylko mówie jeszcze raz popracuj nad tekstami.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok ok poprawie.... mam juz kilka obrazkow z 2 czensci ale jakos teraz nie wkleje wymagajom poprawek albo dam sobie pokój... pocvzema az ten fake minie i zrobie kolejny...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() Dobry fake
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Fabule niezla nie powiem, i wogule dobry fake wiec dawaj dalej, ale mam zastrzezenia jak juz wspominano ortografia na poziomie dno i 5 metrow mulu i jesli chodzi o mnie powinienes unikac scen jak "gasil drzewko" poprostu ten "plyn" jest niewycieniowany jak na tibie ;]
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Niezle sie zapowiada
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() A ja ci dalem pozwolenie na uzywanie moich potworkow?
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() @up:
No jeżeli dałeś je do Pomocy dla Fejkowców no to tak. :> @topic: Obrzydliwe... @down: Hie hie. XD
Ostatnio edytowany przez Norah ^^ - 25-10-2005 o 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ah no tak... Usune zaraz, i wtedy bedzie tylko mozna przestrzegac Regol ^^
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorki jezeli kogoś obraziłem tym że wziołem jego postacie... serdecznie przeprasam i pytam czy mogę uzywać ich dalej... o ile kiedy kolwiek zrobie dalej tego fake i jakis dobry fake ( to moj pierwszy) więc.. jeszcze raz przepraszm i pytam sie czy ma mrobic dalej??
@up sorki że nie powiadomiłem
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Polska
|
![]() ogolnie spoko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2005
|
![]() Nie jest najlepsze ale może być. Fabuła mogłaby być troche ciekawsza. Oceniam 6/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Co wy chcecie fake do najlepszych nie nalezy bylo kilka bledow ale jak nba pierwszy fake.....Moim zdaniem rob dalej....
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() Sven wiesz, jak się ogląda 5 fake'ów dziennie(najczęście słabiutkich), przez miesiąc, to tylko arcydzieła mogą ci się podobać
![]() no dobra, jak na pierwszy nie najgorzej. Ale i tak uważam, że słaby ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() A więc nadzeszła chwaila w której wklejam drugą częsć mojego pierwszego fake... jeszcze raz chciłbym przeproscic Bardaxa za to że nie poprosiłem o jego zgodę.... mam nadzieję że przyjmiesz przeprosiny...
A więc nasi bohaterowie weszli do katedry ![]() Ponieważ nic nie znaleźli na pierwszym piętrze poszli dalej a tam co spotkali?? ![]() Zaczeła się walka z Mrocznymi Magami którzy okazali się być lepszymi niżeli by kto przypuszczał. ![]() ![]() Po krótkiej (aczkolwiek wyczerpującej) walce nasi bohaterowie zabijają wrogów i uwalniają jeńcow ![]() (wiem za dużo tego tam walnołem... ale mam nadzieję ze się odczytacie... następnym razem zrobie to inaczej) Venom, Giant Growth i Arthur przyłanczają się do paczki ![]() ![]() Tutaj nasi bohaterowie chca przeszkodzić Arcymagowi Mrocznych Magów lecz spóźniają się dosłowmnie o kilka sekund. ![]() Gospodarz imprezki nie wydaje sie być miły ![]() Panowie mają problem ale jak go rozwiązom?? ![]() Wiemy już jak ucieczką.. Niezbyt chonorowo ale jak mają ocalić ziemię to co mają zrobić?? ![]() A teraz czy nasi bohaterowi dotrą do zamku róla Elesara?? czy uda im się ostrzec przed nacciągającom burzą?? To wszytko i wiele innych w następnym odcinku ktory niestety będfzie za długo bo mam nauke w szkole ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ehm... no noby fajna fabula ale...
Wez, nie rob elfa z zielona peleryna a inne cialo do niego... bosh... Tyle napchane na tych zdjeciach ze nic nie widac, wiekszosci nie przeczytalem...