|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Wroclaw / POLAND
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lifely Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vincit Omnia
Świat: Hiberna
Poziom: 141
Skille: 19/25
Poziom mag.: 71
|
![]() Hiho. Pewnie niektorzy z was mnie znaja, a jesli nie znacie - to sie dowiecie jak bardzo mozna miec nasrane w glowie grajac Sorcerer'em
![]() Jako ze poprosil mnie o to kolega, nagralem filmik TibiCam'a (7.5) z mojego dzisiejszego hunta na Hydrach... Ja jestem 126 MS i bylem tam wraz ze 144 RP (ktory przewaznie z hydrami uciekal). Strzelalismy obydwaj z burstow/boltow + hmm. Poszlo nam okolo 1,6k amunicji + 15 bp's HMM na glowe... Oto link do filmu, ktory zajmuje ponad 6 MB! Ten sam film, ale rehost na RapidShare ... <zdjecie z hunta, maly przedsmak tego, co nastapi ![]() Napisze kilka slow o samym filmie, bo wypadaloby... Hunt zajal nam jakies 3,5 godziny. Niestety, w polowie hunta kolega musial isc do sklepu, tak wiec film niestety sie przeciagnal o 15 minut (w okolicach 120 minuty mozna smialo przewinac - nie przerywalem, bo balem sie ze cos wybuchnie i filmu nie bedzie dalo sie kontynuowac)... Ogolnie akcja rozkreca sie po jego powrocie, gdy respy naprawde zaczely byc baaardzo szybkie, po 3 hydry na raz i my w srodku respa... Pod koniec zamienilismy sie, i to ja uciekalem z hydrami, bo kolega jadl loda ![]() Aha, i ogolnie to co jakies 30-45 sekund mialem 2-3 sekundowe freezy, co na pewno zauwazycie na filmie... Wina servera, ktory dzisiaj lagowal, ale kogo to obchodzilo? Najwyzej sie zginie, czyz nie?... ![]() Loot mielismy slaby jak na to, co zainwestowalismy, ale chociaz tego experience troche wpadl... Troche... ![]() Jesli wam sie film spodoba, to bardzo sie ciesze. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2005
|
![]() ![]() ![]() polecam do obejrzenia Devila SS'ów z jego FTP'ka Pozdro dla Ekipki z Hiberny . ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]() Heh, Lifely - ten co Demonka solo bez manashield'a pojechał
![]() Czekam z niecierpliwoscia na nastepny zwariowane pomysly! Ps. Kiedys gralem an Hibce, bardzo mile wspominam ten server ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2005
Lokacja: Zgorzelec
Imię: WalSieNaRyj
Gildia: Death Angels
Świat: Guardia
Poziom: 35
Skille: 20/25^^
Poziom mag.: 43
|
![]() ocho to ten o z ktorym byl wywiad z tytulem ktory mnie do tej pory smieszy (czyt. dreczy po nocach) "lifely (...) najbardziej hardkorowy polak " <LOL>
edit 23:14 Painful hands: przestan o tych 13tkach na*******ac 23:14 Painful hands: przeciez jej ****a nie ***alem 23:14 Painful hands: nie moja wina, ze jedna mialem co wy chlopaki po ludzie sobie pomysla ze jakies pedofile jestescie ![]() Ostatnio edytowany przez Fyo - 16-09-2005 o 00:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Heheh pamietam hiberne
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Gdziesik
|
![]() Dobry film, oby takich więcej na tym forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Jeden z lepszych filmow jakich do tej pory widzialem szkoda ze wiecej takich nie ma czekam na nastepne 3maj sie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Lifely uwielbiam twoje filmiki
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Grudziądz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() hrhr ja też lubie twoje filmy ale troche malo ich dajesz , ostatni filmik jaki oglodalem krecony przez ciebie to bodajze atak orkow.
a co do tego filmiku to dobry ale rada na przyszlosc lepiej nie soluj bo jest duze prawdopodobienstwo ze padniesz predzej czy pozniej ![]() bye bye |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Ostatni film jaki z Toba pamietam to film ktory z tibia.de sciagnalem. Na ktorym przegrywasz duel z 57 ms!!
![]() Hydry, Hydry.. wszyscy sorcy na Hydrach. To pisalem Ja, brat Hidego. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
![]() spoko filmik ;] oby bylo wiecej takich filmikow ja juz nei gram w tibie ale lubie ogladac filmiki a ten byl naprawde spoko
![]() 3maj sie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() nudne to z leksza ale fajne
![]() a to jest najlepsze z filmiku: 13:55 Painful hands: przestan o tych 13tkach na*******ac 13:55 Painful hands: nie moja wina, ze jedna mialem 13:56 Painful hands: przeciez jej ****a nie ***alem 13:56 Painful hands: sram na twoj film 13:56 Painful hands: czesc widzowie z polski i za granicy 13:56 Painful hands: c*** wam w dupe |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() co do zdjecia mialem podobna sytuacje tylko ze mniej hp;d ***la mi za 300 i zostalo mi 10 hp xD filmik sie podoba im więcej takich tym lepiej szczególnie z twoim udziałem i kolegi niezapominajmy o nim;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Zipy Okr
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 22
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() ale ze mnie noob :/ nie wiem jak to sciagnac bo trzeba dac jakies przegladaj i co mam tam wpisac? nigdy tego nie mialem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Wchodzisz na stronke z filmem (na rapidshare) "scrollujesz" na sam dół i klikasz na przycisk "free". Nastepnie musisz poczekac kilkanaście sekund na załadowanie filmiku (na dole strony pojawi się licznik). Kiedy już sie załaduje u dołu strony pojawi się link ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Mauzes
Świat: Isara
Poziom: 21
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Filmik spox, ale next time weźcie blokera
![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Luksus Ithil
Świat: Elysia
Poziom: 76
|
![]() Chcialbym sciagnac ale nie wiem czemu nie moge
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Lokacja: Lubraniec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stefan Zwiadowca
Świat: Aldora
|
![]() Mauzes ma racje z blokerem poszlo wam lepiej tylko loot na pół ale i tak sie by opłacało Świetny Film !!
![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rehost plax;/ 917 osób ściągnęło i ja nie moge
![]()