|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
![]() |
![]() Juz mam tego dosc!!! 5 raz zostaje posadzony o uzywanie mc. A to za sprawa tego ze mam takie sam poczatek w nicku z przyjacielem.... :/. Nie bede mowil kto mnie o to posadzal bo nie chce im robic "reklamy".
Chcialbym prosic ludzi to zeby ( ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Haha, mnie też kiedyś osądzili i dotego... nie mylili się
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jagger the fourth
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
![]() |
![]() Glupota bylo z pewnoscia robienie sobie nickow z takim samym poczatkiem. Uwierz mi ze najbardziej znany GM Excessus na securze nawet nie sprawdza tego czy macie takie same IP, tylko od razu bany strzela.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Dziwne znam na amerze gości którzy zrobili sobie gildię(4 gości) bo nie chcą kupować pacca i mają takie same nicki(różnią się jednym słowem oczywiście nickiem) i do dzisiaj ich widuję jak biegają razem na hunty żaden nie dostął bana
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Wczoraj stoję nad rzeczką i łowię rybki. Bo drugiej stronie pojawia się koleś i mówi mi że jestem "Tibia GG User" i że poniosę konsekwencje tego postepowania. Rzuciłem wędkę na ziemię żeby mu pokazać, czego używam do łowienia a on dalej swoje...
![]() ![]() Tak, wiem że istnieje Tibia GG, daje światło, pomaga w łowieniu, podaje ilość exp potrzebną do następnego levelu i coś tam jeszcze. Tylko po co tego używać ??? To tak, jakby najpierw przeczytać solucję gry, a potem ją zainstalować ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() jak trenie/robie runki z kumplem to zawsze high lvle przychodza i kaza tanczyc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Ja zrobilem sobie chara o nicku zaczynajacym sie od XXX, a potem spotkalem goscia o nicku tez zaczynajacym sie od XXX. Pomijajac, ze byl strasznym n00bem, loterem i thiefem, to wiele ludzi myslalo, ze to jakis moj inny char (jednak nikt nie posadzil o MC)
![]() ![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Fallen Angel
|
![]() Mnie niigdy nikt nie posadził bo taki nick ja mam ma wiele osób podobny.