|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
![]() |
![]() Yo Yo YO zapewne takie temat już istnieje ale jestem leniwy i nie używam opcji szukaj . nie nabijam postów ale mam jedno pytanie.czy znacie jakies gry Sinlgle player o podobnej grafie i fabule jak tibia plz powiedzcie ... bardzo mi na tym zalezy . i chodzi mi o podobną DOSOWĄ grafe
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Chodzież
Stan: Na emeryturze
Imię: Kosior
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 64
![]() |
![]() Troche podobna do Tibi jest Ultima ale aby wnia grac trzeba mieć orginalny CD z kodem chyba że masz kumpla który ma ta płytkę.
Ale Tibia i tak jest najlepsza!!!!!!!!!!!!!!!!!1
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
![]() |
![]() hmmm spoko grafa jest podobna i wogule ? terz stuff zbierasz itp ??? tez tam expisz runki . a gdzie taka płytke mozna zakupić?? ? i w jakiej jest cenie ( thx za odpowiedź ) też kocham tibie ale czasami lubie slingiely zagrac ah edytwoałem post <cfaniak> wpisalem w wyszukiwarce ultima i jest tylko ultima online a mi chodzi o SINGLE PLAYER ! może jest tam taka opcja plz help
|
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() LOOOOOOL Ultima niejest na Singla !!!!!!! Wiem bo sam kupiłem:
1- Żeby robić runki oj.........nieda sie chyba ... tam są czary spontaniczne. 2- gierka kosztuje 125 zł. 3- musisz płaciś miesięcznie 6$ (nieopyla sie !!!!!) 4- skille rosną BBBBBBBBBAAAAAAARRRRRRRRDDDDDDDZZZZZZZZZZZOOOOOOOO OO długo 5- Nawet po stworzeniu konta na UA: official to i tak niemogłem grać przez 1 dzień bo konto sie robiło i tak straciłem 1 darmowy dzień (29 zostało).... poteeeeeeeeeem bardzo długa i nudna gra :/... no może nie nudna, ale ciekawsza owiele jest tibia choć ma o 100 skilli mniej niż tam (tam niejest 100 skilli lecz z 50 ale to szczegół). Ogólny mój ranking dla UO - 1,2 !!!! (0,2 za grafike...ale tekstury wtedy niepasują :O ... to tak jakbyś dał Człowieka z detalami tak jak w RL do Tibi ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Rybnik
|
![]() Przecierz sa darmowe servy do ultimy..na których sa podane linki skąd sciagnąc jak sie zalogować itd. więc ultima jest płatna i nie płatna zalezy od serwera itd. ale TIBIA RULEZ
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() lubimy odswierzac tamaty sprzed roku? Wiesz ze za to mozesz warna dostac?
![]() |