|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Za górami za lasami...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Raczej jej brak.
Świat: Ziemia
![]() |
![]() Hmmmmmmm To Raczej nie miejsce na ten temat.....
a z tego co ja wiem to tylko pacc........
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Ja wiem gdzie można znaleźć 5 mumii koło Venore. Na Draconii jest ich dużo - FACC
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() LOL ..! Po pierwsze Draconia jest dla pacc ? ('?' nie jestem pewny) Ja wiem gdzie ejst takie miejsce z 3 mumiami ,ale to jest quest na black pearls wiec...I must stfu ;D
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() Draconia nie jest dostępna dla wszystkich!!!! Ja tam byłem a nie mam PACCa. A może mam a nie jestem tego świadomy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Ja wiem gdzie jest więcej niż 2 mumie, jak się idzie na poh to nad pustynią są roty ( pod trollami dokładnie i mostem dwarfów ) Idź na bh i weź pick, gdzieś w południowo-zachodniej części jest dziura w środku pare mumii i quest z rubinami, diamentami itp.
P.S Miłego Hunta ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() @up
Ta...ale radze uważać. Kolega na 45 royal padł tam...seria paralyze/ciosów + You are exhausted = You are dead.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
![]() |
![]() Temat założony bez sęsu ponieważ brak zdjęć grrr.... >>>TEMAT DO ZAMKNIĘCIA<<<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
![]() |
![]() Napewno wytłumaczyliście ziomkowi jak dojść na mumie w venore
Przecież tam pare razy sie idzie w dół nawet gdy dotrze tam skąd bedzie wiedzieć gdzie kilofem odkopąc dziure... Emil racja ![]() |
![]() |
![]() |