|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() To temat do RPG ale ok. MU-online, Ultima on-line, Star wars Galaxies, World of Warcraft. Z tego tylko MU jest darmowe.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() dzienki, ale ja potrzebuje czegos nieplatnego, ponoc world of warcraft ma byc za****sty znaczy sie fajny.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nieobecny.
|
![]() 1. Tibia to nie RPG.
2. Swego czasu grałem w MU z dromaderem i Sesajem, odradzam, nie ma porządnych serwerów... 3. Knights-Online, RoE (jak ktoś wie co to jest to polecam, jak nie to niech sie nie pyta i tak sie odemnie nie dowie, ta gra ma już wystarczająco problemów bez Was), GuildWars (ale dopiero w Paźdźierniku wyjdzie) WoW bedzie płatny, Ultima Online, Hellbreath |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nikt ważny
|
![]() To i ja dodam kilka tytułów:
Meridian 59 - pierwsza mmorpg, chyba już od dawna nie ma serwerów ale nie wiem, nie sprawdzałem ![]() EverQuest- ta gra walnie przyczynila się do rozwoju tego gatunku, ale nie warto wnią wkładać kasy ponieważ trwają (o ile nie zostały już ukończone) prace nad EQ2 Shadowbane- kolejna gra online z gatunku fantasy, grafika przypomina mi bardzo gre o Samie ![]() Atriarch - nie wiele o tym moge powiedzieć, wiem tylko,że coś takiego jest. Eve Online: The Secound Genesis- tutaj tak samo jak wyżej, tylko że ta w klimacie s-f. City of Heroes- nie wiem co to jest ale klimat s-f. World of Warcraft- tutaj chyba nie muszę sierozpisywać, ale słyszałem, że zaprzestano prac nad projektem... Warhammer Omline- planszówka, niewiele o niej wiem. Podobno git, pod warunkiem, że grasz tylko dobrymi postaciami bo te EVUL występują tylko jako NPC. Anarchy Online + dodatek The Notum Wars- masakra na odleglej planecie. Twoja postać może wyglądać bardzo różnie a świat jest ogromny ![]() Dark Age of Camelot- to jest dopiero coś. z ss-ów wynika, że świat jest bardzo rozbudowany a gigant imponuje wzrostem ![]() Neocron- tutaj przychodzi nam żyć na ziemi spalonej bombami atomowymi. Nie widziałem ss-ów ale chba jest na poziomie. Mimesis Online- a to neispodzianka, polska produkcja ale jeśli myślisz, że po polsku to cię rozczaruję bo wszystko jest po angielsku aby przyciągnąć większe ilości graczy z zagranicy. Grafika to coś mniejwięcej jak udoskonalone Diablo z płynną animacją i efektownymi efektami ( ![]() Project Entropia- to bardzo nietypowa gra z gatunku f-s. Nietypowa dlatego, że istnieje możliwość wymiany dolarów na pieniądze w grze (tzw. Pedów) i odwrotnie. świat jest bardzo wielkia porusznaie ułatwiają nam teleporty, które każdy gracz musi wpierw włączyć aby działały dla niego. Grafika jest raczej dość przestarzała ale jeśli ktoś ma ochotę to nei bronie ![]() Trwają, bądź na przestrzeni ostatnich kilku miesięcy został zakończone testy takich gier jak: Purge Online, Hostile Space, Dark and Light, Dragon Empires czy Dransik. Wiele gier takich jak Diablo czy Neverwinter Night oferują również grę przez sieć co czasami przeradza się w MMORPG ale nie koniecznie z RPG na końcu tak jak w przypadku Diablo ![]() Więcej grzechów nie pamiętam.....
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 19-08-2004 o 00:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Ja też dodam coś. Nie jest to taki czysty mmorpg, ale polecam
-> Survival Project <- Tylko trzeba przeczytac regulamin bo jest cos co nie kazdemu moze sie spodobac ^^
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor tematu | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
To juz jest koniec... | n3m3s!s | Inne | 19 | 07-12-2003 17:29 |