|
|
#1 |
|
Guest
|
No wiec ja i moi koledzy wybraliśmy sie na DL-a ale jednak to nie byl dobry pomysl poniewaz sami zobaczcie:
Filmik z perspektywy blokera czyli mnie: http://rapidshare.de/files/6058769/DL.rec.html A tu filmik z perspektywy jednego z pallkow: http://rapidshare.de/files/6058850/DLe.rec.html Ekipa: -Nodoripu 36lvl -Palek of Trimera 21lvl -Najdzer 25lvl |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
|
Hehehe super wyprawa
2 dragi i dl to powodzenia z takim lvl i taka ekipa ale gratz odwagi![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
Stary z ciebie jest taki bloker jak ze mnie kucharka...
I nie wiem co ci przyszlo do glowy ze na 36 lvl blokniesz 3 dragi i 1 DL'a naraz :/ jak chciales isc bloczyc DL'a to kolo Venore na 1 a nie zaraz na 4 :/ Wogóle ci kumple powinni cie zabic za takie blokowanie idzie drag a ty dajesz dyla i na 1 z palkow sie przezucil no nie masakra.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
buahahaha no to teraz mi poprawiłeś humor
blosker? plocker? flocker? ale napewno nie blocker heh plx obejrzyj kilka filmików jak się blokuje draga, potem jak się blokuje dl-a a na końcu poproś by ktoś Ci powiedział jaki trzeba lvl żeby blokować 2 dragi i dl-a naraz ![]() heh ale jedno muszę przyznać było śmiesznie i ekscytująco ![]() Ostatnio edytowany przez zimne_piwo - 09-10-2005 o 15:08. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
Tak szczerze to filmik jest całkiem zabawny bo to raczej mi nie wyglądało na blokowanie raczej na uciekanie w panice. No ale chociaż dowiedzialem się gdzie jest resp DL'a niedaleko Thais
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: kraków
Świat: Aurea
|
hehe no mi tez sie wydawalo ze to nie blokowanie dla ;d pozatym DL ani razu nie oberwal wiec zmien nazwe na wyprawa na dragi ;d ale ogolnie bylo smiesznie
pozdro |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Mówcie co chcecie ale mi sie tam podobalo
Obiecalem sobie ze nie wróce dopółki nie padne wkocu i tak loot odzyskalem (wypadl mi p set i uhy) heh... I nie smiac sie ze skilli A ten knight mial lagi Wiec trudno mu bylo panowac na sytuacja Heheheheehehehehehe A kumple z klasy sa ze mnie zadowoleni ![]() |
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Śrem
Stan: Początkujący
Imię: Golden Beast
Profesja: Royal Paladin
Świat: Trimera
|
a mi sie podobal
tylko nie wiem czemu z takimi skilami sie szlo ;] Gratzz za odwage |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Nie no chcialem isc na DL-a ale cos nie wyszlo bo wylecialo za duzo dragow jak by nie bylo dragow to nie bylo by tak zle... i nie smiejcie sie ze skill pracuje nad nimi i juz je odpracowalem...
Nie wspomnialem ze dostalem laga... a Najdzer dostal kika... ![]() |
|