![]() |
#1 |
Guest
|
![]() No wiec ja i moi koledzy wybraliśmy sie na DL-a ale jednak to nie byl dobry pomysl poniewaz sami zobaczcie:
Filmik z perspektywy blokera czyli mnie: ![]() http://rapidshare.de/files/6058769/DL.rec.html A tu filmik z perspektywy jednego z pallkow: http://rapidshare.de/files/6058850/DLe.rec.html Ekipa: -Nodoripu 36lvl ![]() -Palek of Trimera 21lvl -Najdzer 25lvl |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehehe super wyprawa
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Stary z ciebie jest taki bloker jak ze mnie kucharka...
I nie wiem co ci przyszlo do glowy ze na 36 lvl blokniesz 3 dragi i 1 DL'a naraz :/ jak chciales isc bloczyc DL'a to kolo Venore na 1 a nie zaraz na 4 :/ Wogóle ci kumple powinni cie zabic za takie blokowanie idzie drag a ty dajesz dyla i na 1 z palkow sie przezucil no nie masakra.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() buahahaha no to teraz mi poprawiłeś humor
![]() ![]() ![]() heh ale jedno muszę przyznać było śmiesznie i ekscytująco ![]() Ostatnio edytowany przez zimne_piwo - 09-10-2005 o 14:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() Tak szczerze to filmik jest całkiem zabawny bo to raczej mi nie wyglądało na blokowanie raczej na uciekanie w panice. No ale chociaż dowiedzialem się gdzie jest resp DL'a niedaleko Thais
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: kraków
Świat: Aurea
|
![]() hehe no mi tez sie wydawalo ze to nie blokowanie dla ;d pozatym DL ani razu nie oberwal wiec zmien nazwe na wyprawa na dragi ;d ale ogolnie bylo smiesznie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Mówcie co chcecie ale mi sie tam podobalo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Śrem
Stan: Początkujący
Imię: Golden Beast
Profesja: Royal Paladin
Świat: Trimera
![]() |
![]() a mi sie podobal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Nie no chcialem isc na DL-a ale cos nie wyszlo bo wylecialo za duzo dragow jak by nie bylo dragow to nie bylo by tak zle... i nie smiejcie sie ze skill pracuje nad nimi i juz je odpracowalem...
![]() ![]() ![]() |
![]() |