|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam takie zastrzeżenie. Na stronie pisze ze z Demon Skieletona Guardian Shield wypada zadko tak samo jest napisane ze z Cyclopsa np. Club ring, halberd, wolf chain amulet, dark helmet wypada zadko. Ale chyba ktos to gra knightrem zauwazył ze z cyca taki halberd to napewno wypadnie szybciej nioz z dsa g shield. Wiec proponowałbym wprowadzenie szerszego zakresu oceniania co do tego jak czesto wypada dana zecz z danego potwora bo żadko i bardzo zadko to zamało. Np cos takiego halberd jeden na 50 cyców
![]()
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Wiesz, jest różnie. Ja czasami kilka godzin siadywałem w Cyclopolis i wypadał 1 Halberd. A przez ten czas z 200 cyklopów napewno było. Nie można tego konkretnie ustalić, bardzo dużo zależy od samego szczęścia.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: W krainie pełnej nauki...
Stan: Aktywny gracz
Imię: Binioor
Profesja: Paladin
Świat: Antica
Poziom: 29
Skille: 62/39
Poziom mag.: 10
|
![]() Ja ostatnio na Mount Sternum siedziałem z pół godziny.
Zabiłem z 15 cyców- 4 halberd. To zależy od ustawienia w xml'ach chance loot id- można mieć farta, i ty zlootujesz tego halbarda lub kto inny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun