|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
Poziom mag.: 51
|
![]() Siemka! Pewien gracz z Celesty już zrobił taką loterię ale na innej zasadzie.
Moja wygląda tak: -Przesyłasz do mnie (Sorcerer Swiata) do Ab'dendriel 100gp i z listem, na którym będzie wypisane 6 liczb, które typujesz oraz data dnia, w którym wysłałeś kasę. Dobrze by było zebyś pisał dzień, ale to nieobowiązkowe. -Dostępne liczby do typowania to: 1, 2, 3, 4, 5, 6. -Będę losował kostką (Dice), dlatego taki mały wybór. -Losowania będą odbywały się w piątki i środy, zaraz po save server. -Będę losował w Ab'dendriel, każdy kto chce zobaczyć na własne oczy cyferki jakie wypadły, może przyjść. -Można wysyłać wiele kuponów, ale za każdy się płaci 100gp. -Jeśli nikt nie trafi, pula przechodzi na następne losowanie. Przykład: wypadło 3, 2, 3, 3, 5, 2. Wygrał ten kto wytypował te liczby. Tutaj będę pisał liczby jakie wypadły ![]() Ostatnio edytowany przez druidek12 - 16-08-2006 o 21:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() taa i wszystkich będziesz robił w męski narząd płciowy
idiotyczny pomysł -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() @UP: Tja, napewno Was bedzie chłopak oszukiwać dla marnych 100gp od osoby;\.
Jemu by musiało conajmniej tak ok. 1000 osób co losowanie po 100gp wysyłać, żeby mu sie opłacało Was okłamywać ; - ). No ja przepraszam, ale imo po mniej niż te 100k to sie nie warto fatygować. W końcu, reputacja spada, a dla np. nędznych 10k ja bym takowej nie ryzykował. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Noobki
@Kruq'De Pewnie idiotyczny bo sam próbowałeś hakować przez keyloggi ![]() Albo byłeś takim niemądrym noobkiem, że wbiłeś na keylogga i sie teraz boisz zainwestowac 100gp, które zdobywasz 5 dni. @Gallar Nigdy nie masz swojego zdania? I zawsze tak noobujesz? 1000 osób lol, do losowania 1 wystarczy -.- Ale jak nie chcesz uwierzyć to nie, niech inni dobrze się bawią ![]() Ostatnio edytowany przez druidek12 - 17-08-2006 o 12:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW
Imię: Sathan Bell
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura War
Poziom: 666
|
![]() LoL jaki pomysl szczeze glupi zbyt mala szansa na wygraną ;]
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() A w lottku to jaka masz szanse?? hehehe!!! A mimo tego miliony ludzi w to gra
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() i czasem ktos wygrywa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() I właśnie o to mi chodzi
![]() A jakby jakiś h-lvl robił tą loterię dla wychujania ludzi, pewnie byście wysyłali? ![]() Ostatnio edytowany przez druidek12 - 18-08-2006 o 07:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() taa i pewnie głowna nagroda to Dark Helmet
![]()