Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 28-10-2005, 17:48   #1
DAWA
Użytkownik forum

DAWA's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2005

Pytanie Czy polacy powstano (GALANA)

Po ostatnich wydarzeniach na galanie polacy bardzo ucierpieli np.WOJNA każdy wie o czym mówie HAKI i inne nieszcześcia siła nasza topnieje. I sam nie wiem czy się jeszcze podniesiemy a przede wszystkim czy wzrośniemy w siłe i czy jesteśmy w stanie przejąć kontrole na galanie.Jak myślicie czy polacy będo żądzić.
HAIL POLAND
HAIL POLISH PLAYERS
DAWA jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-10-2005, 20:21   #2
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

nie ma szans. gralem na tym servie przez 5 miesiecy robiac sobie postac 25 na servie. i kazdy dobry gracz wie ze bez dobrego sorka nie ma szans. imho widze tutaj po raz kolejny rasizm w stosunku do szwedow. jak dla mnie jest do dziecinne :E
szkodi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-10-2005, 22:54   #3
Flash_Radzio
Użytkownik Forum

Flash_Radzio's Avatar

Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD

Stan: Na emeryturze
Flash_Radzio ma numer GG 1969816
Domyślny

podejdz do tego z dystansem - polacy przy władzy?? hmm... może i fajnie brzmi... ale... HAKI,WOJNY lolq a jak myslisz kto hakuje w większosci?? polacy!! opowiem co co sie wydarzylo mojemu bratu:

Poznal sobie kumpla... no i mial z nim domek. tam kolo kolesia(Tulipan Wariat bo o nim mowa) pałetal sie 8 lvl... ktory straszyl 120 sorcem(pragne zauwazyc ze najwiekszy sorc na lucerze to Arcwizard (brazylia lub anglia) no i sie bawil... "pokaz eq, no pokaz"... Tulipan nic se nie robil... dopoki 8 lvl ukradl bratu medusa shield(wiem cienki, ale moj brat to placzek, i poryczal sie ze nie ma tarczy-.-)tulipan cos probowal ale ten sie wypial i lognal sie. aha grozil hakiem nie o to chodzi w tej historii co w topicu ale wraca do tego samego: polacy to zlodzieje, hakerzy, PA, i PK (wszelkie przeprosiny do polaków ktorzy nie są nimi - wyrazy uznania że pokazują uczciwośc przynajmniej NIEKTORYCH polakow) (czyli to niezlodzieje, hakerzy, PA, i PK)
Flash_Radzio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-10-2005, 23:17   #4
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Świat: Galana
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Po co przejmowac kontrole na galanie co ci szwedzi przeszkadzaja? co za roznica z kim grasz szewd/brazylijsczyk/hiszpan/niemiec/polak jesli tylko nie robi nic zlego to co masz do niego? dobrze jest jak jest peace plx xD
thewojtek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania