|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Tibi cam mi nie dziala. Gdy proboje odpalic jakis filmik to pisze zeby wpisac nr acc. A wszystko robie ok ten tibi cam dzialal mi na tibi 7.1 7.4 7.41 7.5 a teraz nic. Wlanczam najpierw tibiecam, potem tibie, w tibi cam biore aktywacja>odtwarzanie>aktywacja (zawsze mi tak dzialalo) a gdy juz wiskam enter game a potem ok nie wpisujac passow (do tibi cam sie nie wpisuje passow) powinnno wyskakiwac okienko welcome(...) blablabla >>phoenix<< a nastepnie okienko z lista filmow a tymczasem pomkazuje sie please enter the account number. ;/
|
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() tibia>tibiacam>active play >logowanie (bez niczego od razu enter)>pojawia sie okienko z pozdrowieniami od phoenixa albo od razu lista filmow
i chyba jeszcze predkosc musi byc rozna od 0 ale nie jestem pewien
![]() Ostatnio edytowany przez Oskar111 - 12-10-2005 o 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozatym zły dział. I szukaj.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() A sprobuj usunac kilka wczesniejszych filmow - mi to pomoglo, bo mialem podobno problem kilka dni temu.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Juz jadlem.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Guardian vel Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 69
Skille: 89sw/89
Poziom mag.: 6
|
![]() nie klikaj drugi raz aktywacja. powinno pomóc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Skąd? - Z kątowni
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sylvien Angel
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
A kolega na toba sie zapytal czy jakas nowa tibia wyszla skoro jemu dziala nw szystkich tibicam, a tibia z tiq~ to wlasnie 7,5 ciolku -.-' Czwarta klasa podstawowki sie klania (oraz czytanie ze zrozumieniem)
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Cytuj:
![]() Ponadto, kłania ci się 2 klasa podstawówki (bo tam ponoć uczą stawiać przecinki przed "że"). Dodatkowo zawiadomie cię jeszcze, że z testu na czytanie ze zrozumieniem miałam 40/40 pkt. i to było w 6 klasie, a nie 4. Na koniec dodam, że wypowiedź kaczi'ego może być odbierana na różne sposoby i choć teraz rzeczywiście zauważam ten sens jego wypowiedzi, o którym ty mówisz, to w chwili gdy pisałam swego posta przeoczyłam go. Ponadto nie ma wcale pewności, że ty jego wypowiedź odbierasz poprawnie.
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Albo masz poprostu filmy pod inna wersje tibii.Bo filmik z 7.41 nie pojdzie na tibii 7.5 albo filmik z tibii 7.4 na tibii 7.41 lub 7.5. Rozumiesz czy mam to bardziej poludzku opowiedziec ^^ ?
|
![]() |
![]() |