|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
|
![]() Pisze bo juz nie mam pojecia co mam zrobic...
Otóż wszystko zaczelo sie pewnego dnia jak jakis kolo (28lvl sorc)zaczal mi wmawiac ze mu loot baga ukradlem(oczywiscie tego nie zrobilem).Ja wtedy bylem na 18lvl.No i mnie zatakowal.Odrazu wezwalem mego kumpla(31lvl sorc)ktory na szescie mnie obronil i zabil tamtego.Pech chcial ze tamten tez mial kumpli i sie pieklo zaczelo.Moj kumpel zaliczyl deada ![]() I wtedy sie zaczely problemy.Powiedzial ze chce 6 bp z hmm w zamian za smierc.Ja jako ze glupio mi bylo ze zginal przeze mnie to mu dalem 2,6k i 4 bp. No ale teraz kolo chce nastepne 6 bp i mi huntem grozi.. No i co ja mam teraz zrobic????? TO przeciez byl moj dobry kumpel a teraz... Sam niewiem co mam robic teraz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() stary ja bym ci radzil na spokojnie z nim pogadac bo co innego masz robic .moze masz jakis innych kumpli ktorzy przemowili by mu do rozumu. a jezeli koles tak kozysta z okazji znaczy sie ze nie byl kumplem.szkoda bo zapanowala nad nim zla sila
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() NEVER. Dałeś mu co chciał, 2.6k + 4bp, teraz niech sobie sam zrobi. Co to ? Caritas ? Bez przesady.
Miałem podobną sytuację, ale z 19 master sorcem. Missclicknąłem w niego, on mnie zaczął wyzywać, potem przyszedł jego kolega na 51, zeszły mi na nich 2 Uh'y. Dobiegłem do Venore (z outlaw camp) i dowiedziałem się, że jestem Hunted. Za missclicka ? Musiałem zapłacić 10k + BP SD + P-set. Niech się Dzieci cieszą, że komuś grę psują.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() no coz musialem uciec z mojego kochanego venore.Tylko ze on ma 11lvl wiecej ode mnie,po za tym ma mase ziomkow z high lvlami.
Tak sobie mysle ze przeciez skoro zginal w somie przezemnie to musialem mu zaplacic,wiec mu zaplacilem.No ale skoro bylismy kumplami to powinen mnie juz zostawic w spokoju!!!!!!!!! Problem jest w tym ze on tera gra na innym servie i przychodzi specjalnie na moj swiat zeby mnie zaibc.Mowi ze to sprawa honoru |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Fallen Angel
|
![]() Albo mu to dasz albo bedzie cie koleś tłukł do skutku. Albo zmienić świat(najtańszy sposób)
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() A na jakim sevie to bylo jesli na Danubi czy Hibernie to pomoge na innych servach nic nie moge
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Nic mu nie dawaj!!!Ja swoim main charem byłem huntowany tak z 7 razy w czym 3 razy na POWAŻNIE.(zdaje się że jeszcze nadal jestem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() NO coz ucieklem przed nim z miasta,ale mnie znalazl.musialem glupi w depo siedziec
![]() Sam juz niewiem co tera zrobic.KOlo twierdzi ze jak mu dam te 6 bp to bede mial spokoj...MPOze jest tu ktos kto gra na SOlerze??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() Szkoda ze nie na titani bym pomogl chodz na titanie i dolacz do rodziny Tor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: Szczecinek
![]() |
![]() glupota bylo ze mu zaplaciles a to ze chce wiecej z tego wyniklo ... twoja glupota naste[pnym razem bendziesz wiedzial i sie tak nie dasz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
![]() |
![]() Ja bym poprostu go olał i jak bym go zobaczył odraszu bym zwiwał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() momencik..ja jednego nie rozumiem... skoro przyłączył się ten twój kumpel do walki, zabił tamtego kolesia i go ukarali jego koledzy, to sam sobie winien.. mógł się nie mieszać..zwłaszcza skoro nie musiał zabijać. (bo ciebie obronił i nie zginąłeś..czyli powodu do zabicia jak dla mnie nie było..najwyżej do red sciągnąć.. tak to sie zdechlak poskarzył ze go PK bez powodu i już..).
Koleś chciał się obłowić lootem niby uzasadniając zabicie kogoś..a teraz żeruje na tobie.. lej na niego...rób sobie chara na rooku nowego..albo na innym serwie a tutaj daj chwile na odczekanie..albo wręcz zacznij xpic na maxa..w tydzień dojedziesz do jego lvl i wtedy mu przejdzie. pozdrawiam btw 4bp hmm i 2,6 k to przeplacone 6 bp hmm. a 6 x 20 x 5 strzałów przy dobrym mlvl to lvl jak nic do odkucia.
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Sa jest wiele możliwości, oto trzy z nich:
Albo płacisz i (byc może) masz spokój Albo nie placisz i nie masz pokoju Albo zakładasz nową postać i masz spokój.... Wybieraj ![]() Re down: To przecież wiem że on na nim huntuje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() Olej go nie dość ze dostal kase od ciebie to chce wiecej miej go w D@@@@ a jak bedzie do ciebie pisal ze jesteś DEAD to daj mu IGNORE i sie tym nie przejmuj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() no i mnie dopadl
![]() Walil z sd to nawet moje exury vity nie pomogly ![]() Chyba jedank trza bedzie zmieniac serva ![]() TYlko na jaki???? Zonwu trafie na jakiegos debila i gra spieprzona |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Rozwiązaniem może być highlvlowy kumpel lub gildia. Spróbuj dostać sie do gildii i jak kolo zobaczy napis to przestraszy się że będzie miał na karku całą Twoją gildię 8) .
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2004
|
![]() napisz do Game mastera (crtl +r) przy odrobinie szczęścia gostek dostanie Bana
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() albo poswiec sie jeszcze dwa razy dzisiaj... bez equi i bez loota laz do niego niech cie zabije..i red skull mu skoczy..bedziesz mial go z glowy
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() Ja również miałem hunta z 3 razy od Sehindela , Tominho i jeszcze jeden mało ważny bo to jakaś grupa 3 kolesi z 20 lvl próbowała mnie zabic to się nie przejmowałem nimi. Lecz gdy huntował mnie Tominho ( również za missclick
![]() ![]() |
![]() |
![]() |