|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Thor
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 38
|
![]() Ten post będzie ku przestrodze. Otórz z qumplem znaleźliśmy sobie fajną skrzyneczkę, na uboczu, gdzie chowaliśmy forsę i cenne rzeczy (wiadomo, żeby nie zginęły). Tyle że pewnego dnia drugi kumpel zainstalował mi coś takiego: http://www.archiwumgg.com , widać podsłuchał na GG naszą rozmowę, a następnego dnia na uczelni śmieje mi się w twarz i mówi żebym sobie zajrzał do tej skrzynki - co tu pisać, zaglądam potem, pusta.
Więc nie piszcie na GG z qumplami o takich "sekretach", bo to mozna np. takim sposobem jak to ArchiwumGG.com podsłuchać i macie przegrane. Dobrze wam radzę! A wy, też "składujecie" gdzieś na planszy co cenniejsze przedmioty w ukrytych miejscach, jak nie chce się latać do depo ? Pytam się, bo często znajduję gdzieś miecze, $ itd. i zastanawiam się jak duże jest to zjawisko. Ostatnio edytowany przez john555 - 16-10-2005 o 01:47. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() jasne, Jhonny...
moze po prostu - reset servera? Ostatnio edytowany przez Gromnjir - 16-10-2005 o 01:55. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: W twojej kieszeni. Z Desertem Eagle :-). Postów:100
|
![]() Plecam w majtkach lub w pustce
![]()
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Patologia - 16-10-2005 o 02:06. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Thor
Poziom: 38
|
![]() No to drzewa odpadają
![]() P.S. Przypomniała mi się jedna historia, nie pamiętam gdzie to, mój kumpel chwali się że znalazł depo, ale ja tam już z 1000 razy byłem i wiedziałem że tam depo nie ma... Dobra, mniejsza o to mówię, pewnie je przeoczyłem, tyle że potem się właśnie okazało że to zwykła skrzynka była, a qumpel następnego dnia nie miał już nic LOL. |
![]() |