|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: ŁĘCZNA
|
![]() Atak Elfow na Vanore server Guardia ;]
Filmik krece ja Xaero De'Lai filmik ma niecale 15min Coments plz ![]() LINK>> http://rapidshare.de/files/6360780/elfy.rec.html Ostatnio edytowany przez Kemot - 16-10-2005 o 19:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() nOOB plx?
Biegasz tą swoją mega postacią pod bramą,nic nie robiąc...TYlko blokujesz innym graczą i drzesz się "smile plx" ,itaki nikt cie nie słucha...DO tego lootujesz i zbierasz studded armory.... A najazd spox.....
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shava Valtrix
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Most Wanted
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 83/40
Poziom mag.: 18
|
![]() Nic ciekawego w twoim wykonaniu ale spoko najazd szkoda ze wbilem sie dopiero godzine po ataku
![]() Hail Guardia |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2005
Lokacja: Sulechów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lujezo
Profesja: Sorcerer
Świat: Chimera
Poziom: 11
Skille: 20/20
Poziom mag.: 12
![]() ![]() |
![]() Latasz po polowie pola bitwy , drzesz sie w niebiosy . Najazd nice , ale ty wszystko lootowales , a po co te <smile> film obejdzie sie i bez tego .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: ŁĘCZNA
|
![]() Ten film nie miał prezentować mojej postaci [nowej], ale miał pokazać jak wygląda najazd elfów na Venore
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() nielubie takich filmow zabardzo... dla mnie powinies wpasc w srodek akcji jakiegos matrixa walnac i odrazu ciekawiej xD
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Atak bardzo ciekawy, bo jeszcze ataku elfów nie widziałem
![]() Ogólnie filmik spox. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: B-stok
Świat: Arcania
|
![]() mysle ze nie pokazales wszystkiego chociaz pierwszy raz najazd taki widze;p
mogles co zrobic ale co miales zrobic 10lv;/ lepiej by bylo jakby ktos z lepszym lv nakrecil i pokazal cos wiecej |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Katrol
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 13
Skille: ../..
Poziom mag.: 2
|
![]() ehh.... szczerze mówiąc to bieganie bez broni po takim polu to albo : debilstwo, albo chęc posiadania wiekszej ilosci cap i zakoszenia z pola większej ilosci rzeczy, ale jednak cos tam bylo z ataku widac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() bylem tam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |