|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() E znaczy się A jest ktos z wałbrzycha kto ciora w tibie na harmoni lub na innych światach ja osobiście znam 2 ludków a wy pokażmy że wałbrzych rządzi tibią
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Ja ci dobrze radzić by nauczyć ty się pisać sensowniej. Znalazło sie typa 3 i myślą, że tibią rządzą już.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() heh, tak moznaby pytac o kazde miasto
![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
|
![]() Cytuj:
Padamy na kolanka i błagamy o wybaczenie, że my istoty podrzędne z innych miast śmiemy zaśmiecać forum!!! A jak ukaram za ten "szowinizm" to co mi zrobisz? Za czerwone skarpety powiesisz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Padamy na kolanka i błagamy o wybaczenie, że my istoty podrzędne z innych miast śmiemy zaśmiecać Tibię(w końcu ta Trójca Tibijska rządzi)!!! A jak ukaram za ten "szowinizm" to co mi zrobisz? Za czerwone skarpety powiesisz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Padamy na kolanka i błagamy o wybaczenie, że my istoty podrzędne z innych miast śmiemy zaśmiecać Tibię(w końcu ta Trójca Tibijska rządzi)!!! A jak ukaram za ten "szowinizm" to co mi zrobisz? Za czerwone skarpety powiesisz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Czy wy sie nażartach nie znacie a pozatym to jesat o wszystkim i oniczym a niebardzo chcialo mnie się wymyslac jakiegos tematu to tak sobie pierdyknąłem pierwszy lepszy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @Rage Fury: Ten temat niejest poto by se "pierdykać" pierwsze lepsze tematy, ajkie najdą na głowe. Gdyby tak było to bym spokojnie calą strone zapisał
![]() @Hrabia von Nox: Troche się zapędziłeś ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() 3 ludkuw rzadzic tibia??
Ale beton...... Tylko daj mi niki postaci to zobaczysz jak rzadzic bedziecie ![]() |
![]() |
![]() |