|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Potworny Destruktor
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Chaos Elementals
Świat: Dolera
Poziom: 93
Skille: 20/26
Poziom mag.: 59
![]() |
![]() Jak myślicie czy spece z cip softu wpadna wreszcie na pomysl by zrobic questa z nauczeniem sie jakiegos very rare czaru W roli nagrody głownej?
Np. jakiś jeden jedyny run dla knighta i to by musiał być naprawde mocny quest np od 100 lvl bo tak naprawde nikt nie chce tutaj knightow z runkaMI. ![]() Dawac mi tu jakies pomysły ![]() Immunitet Mana:1000 mlvl 50 Ale tutaj to musiałby być masakryczny quest. Immunitet byłby za***istą sprawą dla sorcków i druidów podczas wojen... Otóż dawałby ci 3 minutową nietykalność ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdybam, ze mam nadzieje, ze zrobia.
A co do wymyslania czarow, blagam, tylko nie to.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Fakt, pomysł dobry, ale twój wymyślony czar całkowicie bezsensowny. 150~ sorc wpada w grupe przeciwników, spamuje UE i ucieka -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: LW
![]() |
![]() ENO! Wiesz że jest taki temat jak,, WYMYŚLAMY NOWE CZARY"?
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Juz to widze 3 minutowa nietykalnosc...
Zabij Knightem na 120 lvu sorca nawet na 100 jak wrzuci utani gran hur i bohy wali cie z SD az popelnisz blad a wtedy UE... A z tym?? MFy life ringi i wpada sobie 3 takich sorcow w grupke ludzi i wala UE spama jednoczesnie. Uwierz mi ze nie jedni wtedy zgina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() sd-sd-uh-sd-sd-uh-ue-uh-sd-sd-uh i tak do konca run..
gwarantuje ci ze uciekne rycem 100 przed sorcem 140+, nie zabije go tylko dlatego ze moze uciec a nie dlatego ze silny.
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Cytuj:
P.S Dostales na wojnie Double UE od 2 Sorcow na 100 + lvu?? :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() narazie mam extra itemy dla tych co wykonali questy. Tyle ze wypadają one z innych stworow tez, wiec sa ogolnie dostepne.
wg mnie powinni prowadzic pojedyncze itemy z questów. Tak jak np magic sword, czy demon armor. Z tym ze bylyby to rzeczy dla slabszych postaci. Np, jakis fajny pancerzyk arm:12. po drugie, dobrym pomyslem są czary za questy.. tak samo jak outfity, czy nawet EXP. Coz - zobaczymy, jak będzie. |
![]() |
![]() |