|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() A więc oto mój fake. Prosze sięnie czepiać że nie ma napisów. Jak się wam spodoba ten pomysł z historią bogatego tibijczyka. To wstawie napisy i zrobie fake story. Chodzi o komentarze fabuły.
Zaczynamy Dawno dawno temu. Na terenie miasta Edron. Żył bardzo nadziany tibijczyk. Miał 9 słurzących, 2 goryli którzy nie opuszczali go na krok i dwóch ochroniarzy posiadłości. Miał równiez piękną żone. Córke króla Tibianusa. Jego starzy słurzoncy musieli iść na emeryturę. Ogłosił casting na nowych. Następnego dnia przyją oficialnie nowych służacych. A starych odprawił. Żył on bardzo bogatu. Wielu chciało go zabić aby mieć piękną żone i mnóstwo pieniędzy. Lecz każdy poległ. ![]() Chodzi tylko o historię. Mam teraz czas w wakacje. Bym dopracował całą historię razem z historyjkami. Jeśli chcecie abym zrobił fake story o przygodach bogatego tibijczyka i jego żony to się tu wypowiadajcie. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Pomysł 1/10
WYkonanie 1/10 Raze, 1/10 Zdaje mi się (me evul plx ![]() ![]() lecz jeżeli nie to: Pomysł 1/10 Wykonanie 3/10 - przydało by się urozmaicenie ogródka ![]() Razem 2/10 Ładnie wykonany ale strasznie nudny ![]() @down: ale ja bede się ciągle przy swoim upierał ![]() ![]()
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 01-07-2005 o 18:20. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Sam zrobiłem. A w tibie i OTS nei gram wogle.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Fioletowy Pingwin
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 14
Skille: 54/54
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() niema krwi prawie kazdy popelnia ten blad krew duzo urozmaica nie zebym byl jakims sadysta ale powinna byc lepiej wyglada jak niema nickow to niepowinno tez byc paskow zycia (tak mi sie zdaje) lepiej wtedy wyglada
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Imię: Devil Snake Max
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Honera
Poziom: 26
Skille: 61/46
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Najgorszy fake jakiego widzialem!!!
![]() Nick:Cycu Kloon ![]() Profesia:Sorcerer ![]() Lvl:46 (wciąz rosie) Mlvl:52 Świat:Arcania ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Wykonanie: 4/10
Pomysł: 1/10 Wykonanie nie aż takie okropne jak fabuła ![]()
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Cytuj: