|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Imię: Ulfgar Lionseul
Profesja: Elite Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 112
![]() |
![]() Będę tu pisał o dwóch światach na kórych grałem: Danubii i Isarze. Jak wiadomo isnieją tam wielkie guildii Danubia (FATED CIRLCE) i Isara (Del toro) którym nikt ani nic nie jest w stanie zrobić. Zabijąca i są bezkarni, dobrze zorganizowani. Ostatnio zauważyłem taktykę del toro, w kórej wyłudzają kasę: Stotykając jakiegoś low levela mówią że np atakuje i ch potfora, albo zabił ich uh makera i każą płacić po 5k, 4k a jeśli nie zapłacą to zabijają do rooka albo tak żę danej osobie nie chce się już grać i przestaje grać w Tibie. Obecnie już znam chyba z 30 osób które przez tych *** odeszli od Tibii i przerzucają się na inne gry. Wszyscy high levele Polacy przyglądają się temu i nic nie mogą zrobić... i taka jest właśnie Tibia, że jeśli nie dołaczysz to tych tyranów to nie masz po co grać w tibię po i tak się do ciebie przyczepią a wojna Polacy ~ Del toro jest nieunikniona ...
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() PowerAbusing.
Był zawsze, bedzie ciągle. Nic na to nie poradzisz, oczywiście można mieć najwyzszy level ^^. Jednak z tego co widze, co świat Polacy są coraz silniejsi... |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() zgadzam sie przez tych skurczybyków mój kumpel zaczyna od poczatku. Najpierw zaczal go koles walic go przed depo przeprosil a potem kazal placic 4 k za tzw. ochronę to jest naprawde chmstwo.Ale mysle że poseidon legion jest w stanie walczyc z del'toro.Ale nie wiem jak jest z nimi aktualnie.
ps.zrobic cos z tym ps2.rozumie sie ze po zaplaceniu ten del'toro mu spokoju nie dal |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Stolec uOrkiestra
Stan: Aktywny gracz
Imię: Major Doomus
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 21
Skille: 18/19
Poziom mag.: 31
|
![]() Hmm... jak nie dają spokoju... to się weź przenieś na non-PvP XD
|
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() TO JUZ IDIOTYZM 2 lata temu temat i kolo odswieza omg... BOZE CO SIE DZIEJE
|
![]() |