| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 09 2004 Lokacja: Senja Posty: 265 Imię: Cichy mac Profesja: Master Sorcerer Gildia: Crystal Kingdom Świat: Harmonia | Nie nagrywałem filmu, bo i tak już takowy jest w seri "Zwiedzaj z Cichym". Ale na tych fotkach widać, że zapuściłem się głębiej   Niestety na końcu, jak już wszędzie byłem i wychodziłem dopadły mnie fire elementale.           Ostatnio edytowany przez Cichy - 05-11-2005 o 03:39. | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 05 2004 Lokacja: New Jersey Wiek: 33 Posty: 532 Stan: Niegrający | jestes imposible jakim cudem tam przezyles ? tyle boehe 0.0 nie moge w to uwirzyc jak to zrobiles ? a i przykro mi z powodu deda, | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 01 2005 Lokacja: Białystok Posty: 781 Stan: Niegrający Imię: Bziqol Profesja: Elder Druid Świat: Nerana Poziom: 70 | UP@ Widząc po obrażeniach jakie zadawały Behemoty.. to nosił m ring lub ssy Swietne zdjęcia, szkoda ze padłeś... 
				__________________ Alternative. | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 04 06 2005 Lokacja: California- Orange Country- Newport Beach Wiek: 34 Posty: 466 Imię: Seth Cohen Gildia: Unstoppable Świat: Newport Beach   | Zarabiste zdjecia   | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 11 2005 Lokacja: Moskwa Wiek: 33 Posty: 101 Stan: Aktywny gracz Imię: Vasili Astaroth Profesja: Brak (Rookgaard) Świat: Kyra | zajefajne   5 behe naraz ^^ wyrąbiste  
				__________________ "Ja nie skamlę, nie, Ja pluję w twarz, Jestem śmieszny Czort, więc śmieje się" | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 04 2005 Posty: 234 | mam nadzieje że ten dead nie przytłoczy cię o nastepną miesieczną przerwe w filmowaniu    btw. dlaczego tej smierci nie ma wypisanej w tibia community ? | 
|  |   | 
|  | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 10 2005 Posty: 53 | Stary jaki hardcore...Tylko jedno mnie zastanawia ze jak juz wiedziales ze masz malo zycia to nie wrzuciles exurki vitki albo mana shielda ale to nic wazne ze adrenalinka z Twojej strony :>  | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Użytkownik Forum | Jak każde twoje zdjęcia ciekawe   Ale rzeczywiście: Nie zdążyłeś się uhnąć? 
				__________________ ~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 25 09 2005 Posty: 4 Stan: Aktywny gracz Imię: nilf zarodea Profesja: Knight Świat: galana Poziom: 17 Skille: 43/39 Poziom mag.: 2 | fajne skriny !!!!!!!!!!!!!!!  super        | 
|  |   | 
|  | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 09 2004 Lokacja: Kraków Wiek: 35 Posty: 409 Stan: Na Emeryturze Profesja: Royal Paladin Świat: Isara   | Heh. Ładne screeny panie Tutor :> Ale faktycznieintryguje mnie brak zapisu twojej śmierci na Tibia.com... | 
|  |   | 
|  | #12 | 
| Guest Posty: n/a | niezłe sski   chyba miałes niezly zapas stone skinów i might ringów    bo hity dla behe slabiutko wchodzily  | 
|   | 
|  | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 02 2005 Lokacja: Z nienacka Wiek: 33 Posty: 189 Stan: Niegrający   | Spoko na pewniaczka na Behe~ ja tez tak chce ;P Might Ring i Elven Ammy albo SSa Chyba to miał przy sobie. Fire Elementale takie są: - mało expa - extra combosy GL in the next adventures  
				__________________  Siemasz Borewicz ty w każdym odcinku wyrywasz jakąś dupe. | 
|  |   | 
|  | #16 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 09 2004 Lokacja: Senja Posty: 265 Imię: Cichy mac Profesja: Master Sorcerer Gildia: Crystal Kingdom Świat: Harmonia | Dabek dobrze powiedział. To są fotki z Test serwera. Dlatego nie ma deda na tibia.com. No normalnym świecie nie odważyłbym się na coś takiego, prawie non stop mając 2-4 behemoty. No, ale przynajmniej odkryłem sobie mapy w tych zakamarkach gdzie mnie nie było. I zgadza sie, miałem Stone skin amuleta. Ostatnio edytowany przez Cichy - 05-11-2005 o 15:39. | 
|  |   | 
|  | #17 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 06 2005 Lokacja: Warszwa Posty: 304   | Test server był spoko naprawde fajne rzeczy się działy.     5 behe i tak długo się trzymałeś gz!!Ale dobrze że to tylko ts  | 
|  |   | 
|  | #18 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 14 07 2005 Posty: 6 | No sory ale w to niewieze O.o o.O...qrde stary behe niech kazdy cie udezy za 150 a bloczyles 5 wniaskuje po zdjeciach ze jestes sorcem i masz 455hp i na dodatek na zadnym zdjeciu niemasz wlaczonego mana shielda (utamo vita)  u.u dlamnei to ots  lub fake? ale to tylko moje zdanie wierzcie w co chcecie  ]  | 
|  |   | 
|  | #19 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 08 2004 Lokacja: Nibiru. Posty: 288 Stan: Na emeryturze   | Cytuj: 
 topic: Nie no, niezle.  
				__________________  | |
|  |   |