|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: brak
Świat: Danubia
|
![]() Mam taki problem z moim kompem co jakiś czas gdy gram w Tibie lub inne gry (LotR: Wojna o Pierścień cały czas mi się zawiesza gdy tylko wejde w nią ;/)
Prosesor się nie grzeje bo sprawdzałem ostatnio. Czy może być w tym problem, że jedna partycja ma system plików FAT32 a druga NTFS? A może mam wirusa na kompie? Oto dane mojego kompa: Sempron 2500 256 Ram Radeon 9550 Szybkość łącza: 128 kb Prosze o szybką odpowiedź bo denerwuje się już troche a właśnie zrobiłęm formata i dalej to samo ;/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Mogl ci sie zrypac zasilacz. Tibia i inne gierki mocno obciazaja procesor przez co ten musi pobierac duzo mocy. Gdy jej brakuje komp sie zawiesza albo resetuje. Moze to byc tez wina karty graficznej. Sprawdz ja na innym komputerze.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Moim zdaniem najwazniejszy jest taskbar (czy jak to tam sie zwie). Mam na mysli te smieszne kwadraciki i inne bzdury obok zegara. Jesli masz duzo programow uruchomionych na tle, to nawet 512 MB nie podoła. Wyczyść wina z tych smieci, a komp bedzie chodził jak marzenie. Uzyj w tym celu funkcji 'msconfig' wpisanej w pasku URUCHOM w menu start.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |