![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Pamiętacie to paskudstwo?:
![]() ![]() Paru ludziom sie kiedys podobało. To sobie narysowałem na infie bo nudno było. btw - jak komus sie chce to moze sie pobawc i sobie pokolorowac, zeby to klasy nabrało. DUŻY OBRAZEK: http://img152.exs.cx/img152/928/swscan000192pt.gif MAŁY OBRAZEK: ![]() Ostatnio edytowany przez Khan - 07-01-2005 o 12:07. Powód: Rozmiay obrazka. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Powiem:
OŻESZKURCZEŻJAŻPIERNICZEŻ! 9,5/10! (jak zrobisz jeszcze lepsze to 9,6/10 ![]() Co Ty rysujesz, kiedy Ci się nie nudzi??? Na skanerze te krechy, to chyba czyjeś włosy... ![]() Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 06-01-2005 o 18:48. |
![]() |
![]() |
#3 |
Master Alucard
|
![]() O ****a.
To nie tylko w paincie jesteś artystą?? ![]()
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 06-01-2005 o 18:49. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() To jak tomb rider... przemielone pomysly...zżygać sie mozna...
@wieszuś Nie, nie podoba mi się to jest ten caly mieczyk z kolcem on sie chyba protektor nazywal... wczesniejsze wersja rose'a nie ma tego kolca.... Ostatnio edytowany przez she_devil - 06-01-2005 o 19:03. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
Lokacja: I co z tego że nie USA?
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ekhm....lekko mowiac jestem pod wrazeniem....narysować takei cośw 35 min (10 na usadzenie sie i sprawdzenei obecnosci itd).Gratz
#7 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
This is great, pokolorował bym w photoshopie ale nie mam ![]() Powiem tylko, że wypasiste jak 99% twych rysunków na phorum ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Tibia city
|
![]() Nie no, nie wiem od czego zacząć, poprostu mnie powaliłeś tym mieczem LOL spadłem z krzesła !
![]() ![]() ![]()
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() ale już mie sie nie chce na forum pisać.. ale ocenie
![]() Pracka jest bardzo fajna. I tyle ![]() ![]() ps. ten czerwony kwiatek na końcu... początku, nie pasuje, za ciemny. i czemu paskudztwo? całkiem fajne to jest |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Heh, powiem jedno. Kwestja wyćwiczenia nadgarstka, też bym tak mógł(gdybym ćwiczył przez 20 lat, mówcie Khanowi per "mistrzu")
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() O kuźma, Khan, ja pierwole.... o.O
I jeszcze walnie, że "z nudów na lekcji" na dobitkę..... 0.o O.O PS Nie kolorujcie tego! Musi zostać w oryginale, na papierze w kratkę. PS2 Ale to musi przetrwać, nie pozwólcie, żeby się gdzieś zawieruszyło!!! |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Erran Ithu'il (Jarosław)
![]() |
![]() Cytuj:
@Temat Rysunek wykonany po mistrzowsku, ale wątpie, żeby ktoś tym walczy, ale nie o to chodzi... @down: TO też nie było za mądre ![]()
Nie moja wina, że jestem chory psychicznie Ostatnio edytowany przez Myshacheq - 06-01-2005 o 21:37. |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up Nie wiem czy zrozumiales chdozilo mi o zaakcentowanie faktu iz olewam twoją wypowiedź. Ostatnio edytowany przez she_devil - 06-01-2005 o 21:39. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Erran Ithu'il (Jarosław)
![]() |
![]() Dokładnie zrozumiałem dziecko, jestem chyba hmmm jakoś 2 razy starszy więc stfu jak do mnie mówisz
@temat hmmm ta wstążka jest jakoś przymocowana do ostrza? Tak mnie to ciekawi... Można dostać w pysk jak się mocno machnie mieczem ![]()
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wstążka ma dodawać uroku ;]
She - wyluzuj! Wiem, ze mnie nie lubisz, ale zostaw innych userów w spokoju. A przynajmniej w moich topicach. |
![]() |
![]() |
#18 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Khan, czemu strasznie dawno ciebie na forum nie widziałem ??, jakoś wogule nie pojawiają się ostatnio twoje obrazki, a szqda
![]() P.S: Mam nadzieje, że wyjdą jeszcze jakieś kolejne rysunki twego autorstwa w takim "formacie", nawet jeśli będzie to za miecha, warto czekac ![]()
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Mam takich kilka zeszytów. Bede od czasu do czasu coś wrzucał jak np. oryginalny szkic mojego awatara, czy mój postanuklearny autoportret. |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() @up
goddamn... to prawda, emeryturka.... ![]() @she_devil powiem krótko: BUŁAHAHALOL... pozdrowienia i całuski dla ciebie. kaldrick się chowa... wysoceortograficzne..... |
![]() |