|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hardek jest poza thais lazi sobie w kolko jak bedziesz szedl na cyce na poludnie thais to go pewnie zauwazysz
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Przeszedlem ta trase juz kilka razy i jakos nie moge go znalesc. Moze jakos dokladniej? W stosunku do Fibula Tunel? Albo Spiritkeep?
EDIT: Znaleziony, dzieki. Ostatnio edytowany przez kalik - 11-10-2005 o 21:59. |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Jak idziesz w strone tunelu na Fibule poludniowo-zachodnim wyjsciem wychodzisz z thais i idziesz na poludnie tak jak na fibule bys chcial isc...wtedy niemozliwe zebys go nie zauwazyl
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Niegrający
Imię: Blackness Thanatos
Profesja: Sorcerer
Świat: Shivera
Poziom: 33
Skille: 20/25
Poziom mag.: 36
|
![]() Znalezienie Hardka nie jest takie łatwe - mieszkalem w Thais przez 10lev i muszę się wypowiedzieć:
Hardek jest bardzo wkurzajacym NPC a to dlatego, że łazi po duzym obszarze, jak chcesz go znaleźć to możesz go spotkać tak jak wytłumaczono to wyżej ale możesz mieć większy problem - wszystko zależy od Hardka - kaj zechce mu się pójść. Teren ktory należy przeszukać: gorna granica to ten duzy guildhouse a dolna to polana bearów (włącznie) na tym terenie znajduje się gęsty lasek, który należy przeczesać kiedy Hardka nie ma nad nim bądź po lewej obok rzeki...
Soon Earth will be ours!! ![]() Tekkaman & Tibia Rulez!! ![]() Wróciłem do gry na początku kwietnia i jakoś mi idzie - hakerstwo to bardzo... brak mi nawet słów - w każdym razie straciłem kasę (głównie zainwestowaną w eq) zbieraną przez 8 miesięcy. Ale nie jest źle - w miesiąc odpracowałem już połowę z 7dmiu miesięcy... |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Stolec uOrkiestra
Imię: Major Doomus
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 21
Skille: 18/19
Poziom mag.: 31
|
![]() OMG! Raz tego smiecia znalazłem na terenie poison spiderów (ten po drugiej stronie rzeczki). Gdyby nie uprzejmosc pewnego pana, nie znalazłbym go. Zresztą... jak chcesz sprzedac mace to idź do Sama w Thais, albo u Timura na Fibuli
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Lokacja: szamotuły
Imię: rekin lord vader :P
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() sluchaj- wychodzis polódniowo zachodnia brama,idziesz kolo rzeki!!!moze byc w okolichach rzeki,tego losku z miskami i obok gildii(nie bede podawal nazwy bo nie pamieatm i na pewno sam zauwazysz-itaki zamek)- powodzienia zycze!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() @up > LOL.. to juz bylo powiedziane dawno temu..-.-
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 40
Skille: 6X/6X
Poziom mag.: 5
|
![]() zazwyczaj jest on albo na drodzena fibule/cyce albo w lasku przy Spiritkeep
|
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Czasem go jakieś Naaby zrulują na drugą stronę mostu i jest problem ze znalezieniem go... Sam wiem, bo widziałem jak ziomek zaparcelował go daleko od normalnej trasy jego "trasy".
![]() ![]() ![]() ![]() |