|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
|
![]() Jak można dobrze expić od 30 do 40 levelu sorkiem?
![]() Myślałem nad takimi sposobami: - dragi z summonami (DS/Orc Leader, co lepsze?), idzie dużo manasów bo 2 summony + utamo vita cały czas. - guardy z hmm, w której kopalni łatwy resp jest? w pierwszej kopalni fajnie ale cały czas zajęta - guardy z monkiem, niektórzy biegają z jednym monkiem + hmm, po co? przecież jak monk walnie raz na jakiś czas guarda na 30hp to co to da n nie kumam. - poh z monkami - cycopolis z monkami - ghoule, chyba mały exp, ale dużo kasy leci. (ghostland czy ankr lepiej?) - coś jeszcze? ![]() Jakim sposobem można szybko expić sorciem 30-40 lvl ? Coś z tych powyżej, a może coś innego? Gdzie lepiej expić na dragach? W edron czy venore? edron dragon lair nie znam. ![]() plx help ![]() PS. niech sie wypowie ktoś kto ma sorca 35+ ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
1. Monk nie wali guarda po 30 hp....wali po 70...pozatym przywołuje się 2 monki. 2. Krypty...? Jak masz pełno kasy na GFB to miły exp. 3. Najlepszy sposób na exp dlatakiego sorca to dragi, oraz liczne hunty. Na tym lvl DL'e polecam z ekipą. Ewentualnie Necro ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Z monkiem na kryptach w ankrahmun mozna robic szybka kase + exp.
Dragi - venore - edron - ankrahmun. Jak masz respy na ukos to nie marnuj utamo vita. Necro, ale to musisz miec dobry mlvl, gdzies tak 215%+ sily czarow, zeby je jakos takos juz bic oplacalnie dla expa. Myno pyramid, ghostland na darashii przed wejsciem do necro. |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja 43 lvl zrobilem na rotach/amazon camp ^^
taka prawda DL'e od 40~ wczesniej nei ma sensu, no chyba ze na single albo cos |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
|
![]() Cytuj:
Krypty, ale jakie? Takie gdzie są tylko ghoule? Bo z crypt shamblerem czy vampirem to sobie rady nie dam, a SDków szkoda. Cytuj:
![]() Cytuj:
A na ghostlandzie koło darashi to chyba niewidka non-stop bo tam nie ma gdzie uciekać wszędzie DSy. Na pewno szybki exp ale dużo many na niewidke idzie, żeby posiedzieć długo to trzeba brać manasy ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() przeglondarka Cie sie *****e
|
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Datriana
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 52
Skille: 81/42
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Wątpie, zeby to przeszlo |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
W ghostland darashia jak juz koniecznie chcesz niewidke, to wlacz przed skorpionami i wybij duży resp dsów na dole i stalkery. Potem, jak juz nie bedzie najwiekszego respawnu, to staraj sie robic regularne kolka, zeby dsy sie respowaly pojedynczo. |
|
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
Profesja: Elite Knight
|
![]() Na Dwarf Guardach nie przyzywasz Monka, żeby za ciebie expił, bo jest za słaby. Robisz to tylko dla własnego bezpieczeństwa, bo jak przyjdzie kilka krasnali naraz to nie nadążasz ze strzelaniem (mówie o 30lvl), a tak to Monki blokują krasnale, a ty masz czas na spokojne strzelanie z HMM.
Na smokach można robić podobnie, bo Leadery gdy nie atakują mają o wiele lepszy defens, dzięki temu nie tracisz tak dużo run UH tylko HMM, ale zdobywasz więcej expa(niestety troche wolniej zabijasz smoki). |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() Guardy w zasadzie od ~20 do 60 sorciem ? Dowolnie, sa sorci ktore robia 50 lvl w miesiac na larvach i jakos nie narzekaja... Expowisk jest wiele, ale przewazaja guardy/dragi z summonami jako normalny exp. Problem w tym, ze najlepsze kopalnie (czyli np. taka 4.) sa zawsze zajete, pierwsza kopalnia akurat smierdzi... Wlasciwie to expisz "normalnie" z przerwami na hunty, na ktorych tez expa nabijasz...
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Piromann
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 106
|
![]() 30~ sorc ma pelno mozliwosci
![]() - Larvy - jak Ci sie chce wysiedzisz tam 5~ h ;] - Roty - jak wyzej xd - Dragi - polecam smoki na edron, double spawn na skalce - Guardy - hmm+gfb lub monki - Dle - niezly exp ale nie trudno o zgon :b - Poh - hmm+gfb - Krypty - hmm+gfb Jak cos mi sie jeszcze przypomni to dopisze ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Świat: Lunara
![]() |
![]() 1) jaki mlvl
2) Ja jestem sorcem więc słuchaj sie mnie ; P Jak masz maly mlvl nie oplaca sie isc na Poh,jak masz 30 lvl tym bardziej nie oplaca sie isc na Poh ![]() @Pero - Larvy - jak Ci sie chce wysiedzisz tam 5~ h ;] (mozna swira dostac ![]() - Roty - jak wyzej xd(-II-) - Dragi - polecam smoki na edron, double spawn na skalce (eee dragi solo na 30 lvlu ![]() ![]() ![]() ![]() - Guardy - hmm+gfb lub monki- Bezsens - Dle - niezly exp ale nie trudno o zgon :b (bezsens moze solo co xD?) - Poh - hmm+gfb(lol Gs rulez) - Krypty - hmm+gfb NOO to mi sie spodobało ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() @up
glupoty piszesz ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Ja mam sorca 33 lvl i nie wiem gdzie expic 49 mlv nie mam pacc a jak na smokach expic z hmm ?
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() Za moich czasow... na 30levq to ja sie na hero hunt lapalem ;]
ale to bardziej loot niz exp... ale ja sobie to tlumacze ze loot sprzedajesz i mash na gfb... a gfb rlz |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Tak na dragach z 2 ds z hmm.
Asieks głupoty piszesz jak nic. 2 dragi i sorc dead? Na 31 lvlu bilem 4 dragi na raz i jakoś żyję. Tomby tak, Poh cyce i minosy z bohami i utani hur w pogotowiu. |